Nedeľa19. máj 2024, meniny má Gertrúda, zajtra Bernard

Kňažko v horore Hostel 2: Bude z neho vrah!

Kňažko a režisér Eli Roth si na pľaci rozumeli.
Kňažko a režisér Eli Roth si na pľaci rozumeli.

BRATISLAVA - Pán generálny bude zabíjať! Slovenský herec a šéf televízie JOJ Milan Kňažko (61) si v pokračovaní hollywoodskeho krváka Hostel od amerického režiséra Eliho Rotha (34) zahrá pravého ruského mafiána.

Ruskému podsvetiu však nebude iba vládnuť, ale vražedné praktiky si vyskúša aj na vlastnej koži. Chladnokrvne totiž zamorduje človeka.

Známy slovenský herec Milan Kňažko prijal jednu z hlavných úloh v americkom horore Hostel 2. A zahrá si v ňom dosť netradičnú úlohu. Okrem toho, že sa vžije do roly ruského mafiána Sašu, chystá sa v tomto krváku aj chladnokrvne zabíjať. „Áno, moja postava zabije jedného človeka, ale ten po skončení nakrúcania zázračne vstane z mŕtvych,“ odľahčuje Kňažko svoju filmovú úlohu. S rolou mafiána sa vraj úplne stotožnil. „Nie je to dokumentárny film, ale sci-fi a tak ho aj beriem. Aj keď ako divák si vyberám skôr iné snímky. Je to film o nerealizovateľných predstavách a nie o faktoch,“ hovorí s úsmevom filmový zabijak.

A vôbec mu neprekáža, že sa vo filme objaví v negatívnom svetle ako mafián a vrah. „Úloha sa mi zdá zaujímavá, navyše týmto spôsobom sa môžem pomstiť Sovietom za okupáciu v roku 1968,“ dodáva so smiechom Kňažko. Generálny riaditeľ priznáva, že ako divák si so záujmom pozrel aj prvú časť Hostela, ktorý bol svojho času veľmi kritizovaný pre to, že Slovákov vykreslil ako krvilačných a zaostalých maniakov.

Tento krvák - známy brutálnymi vražednými scénami, stavanými len pre silnejšie žalúdky, však zožal na celom svete mimoriadny úspech a to sa očakáva aj od jeho pokračovania. Dvojka by sa na Slovensku mala začať premietať už v prvej polovici budúceho roku.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu