Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Marianna ustlala milencovi v manželovej posteli

Tu sa to začalo - svadba Marianny a Libora - 1. 7. 2006. Tie parohy nad ženíchovou hlavou akoby predznamenali blízku budúcnosť. Zobraziť galériu (3)
Tu sa to začalo - svadba Marianny a Libora - 1. 7. 2006. Tie parohy nad ženíchovou hlavou akoby predznamenali blízku budúcnosť.

BRATISLAVA - Markizácka moderátorka Marianna Boučková (29) zrejme už celkom stratila súdnosť!

Aj po tom, ako sa prevalila jej milenecká aféra so sukničkárom Janom Novotným (29), sa s ním naďalej stretáva, ba dokonca mu v pondelok večer ustlala rovno v manželovej posteli vo svojom byte!

Známa markizácka moderátorka len päť mesiacov používa priezvisko českého moderátora Libora Boučka (25) a už ho podvádza! Navyše v pondelok večer bez ostychu ubytovala vo svojom bratislavskom byte večného ženícha Honzíka a ustlala mu rovno svoju manželskú posteľ!

Novotného priviezla vo večerných hodinách tmavá limuzína do dvora domu, kde moderátorka žije. Auto bez problémov vkĺzlo za rampu, ktorú si Honzík otvoril Marianniným diaľkovým ovládačom. Noc prežili milenci spolu. V byte, ktorý mal byť hniezdočkom lásky mladomanželov Boučkovcov. V čase, keď Libor moderoval v pražskom rádiu Evropa 2, ho jeho zákonitá partnerka v Bratislave podvádzala...

Po vášnivej noci svitlo utorkové ráno. „Obozretná“ dvojica si naplánovala tajný únik. Ich plán sa však prevalil. Novotný chcel nenápadne zmiznúť zadným vchodom, kde ho na dvore už čakalo auto s vodičom. Boučkovej nový milenec nasadol na zadné sedadlo a zaľahol ako obyčajný zlodejíček, ktorý sa nechce nechať prichytiť pri čine!

V tú istú chvíľu moderátorka pokojne opúšťala svoje bydlisko predným vchodom. Pohľadom ešte vyhľadala striehnucich novinárov a s letmým úsmevom na perách nasadla do svojho strieborného terénneho auta. Potom odfrčala do Markízy, kde ju čakal pohovor so zamestnávateľom.

Útek z Boučkovej bytu 12.12.2006, 09:11 hod.



 
Marianna ustlala milencovi v
Zobraziť galériu (3)
 
Marianna ustlala milencovi v
Zobraziť galériu (3)
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu