Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Novotný & Boučková: Útek na Seychely

Novotný a Boučková v pondelok odleteli na Seychely. Zobraziť galériu (8)
Novotný a Boučková v pondelok odleteli na Seychely.

VIEDEŇ - Tajný útek zo Slovenska! Len ona a on. Tak veľmi túžia byť sami, bez dohľadu médií, vychutnávať si iba jeden druhého.

Práve preto si milenci Marianna Boučková (29) a Jan Novotný (29) narýchlo zorganizovali exotickú dovolenku a z viedenského letiska včera odleteli na Seychely. Fotoreportéri Nového Času zastihli vydatú markizácku moderátorku v objatí nemeckého podnikateľa v letiskovej hale. Vyzerali naozaj šťastne... Ale prečo ten náhly odchod do zahraničia? A čo na výlet svojej manželky hovorí český moderátor Libor Bouček (25)?

Marianna a Honzík včera vyzerali ako šťastný pár. Veľmi šťastný. Obaja v športovom oblečení, šiltovka hlboko vrazená do tváre. Pred odletom si to s batožinou namierili do kontrolnej zóny, boli spokojní a bezstarostní. Tešili sa už na okamih, keď o niekoľko hodín pristane ich lietadlo na jednom zo Seychelských ostrovov - v rajskej záhrade. Aj v tomto ročnom období tam teplota vzduchu dosahuje 28 stupňov Celzia. Krišťáľovo čistá voda, pláže s bielym pieskom, podmorský svet s koralmi a húfmi exotických rýb sa na celý týždeň stanú dokonalým útočiskom pre zaľúbený pár.

„Ideme na Seychely, aby sme mohli byť spolu. Sami,“ priznal exkluzívne Novému Času Honzík, ktorý svoje city k moderátorke konečne prejavil, dokonca v priamom televíznom prenose nedeľnej relácie Vila Rozborila s názvom 2006! Slovensko - Udalosti - Emócie. „Mariannu poznám už dlho, vážim si ju od prvého momentu, je to neskutočná žena. Som rád, že sa momentálne naskytla šanca, keď sa môžeme poznať bližšie. Je to viac ako kamarátstvo, a ak to bulvár nepokazí, veľmi by som bol rád, keby sa to vyvinulo ďalej,“ prekvapil svojou otvorenosťou nemecký podnikateľ. A práve na tomto exotickom výlete chce svoju novú milenku viac spoznať. Veď aj cesta lietadlom v uzavretom priestore či pobyt vo dvojici ďaleko od Slovenska mu môže o Marianne kadečo povedať. „On si ju tam chce poriadne otestovať, aby neurobil nejakú hlúposť. Nechce ju ťahať za nos a potom sa s ňou rozísť,“ prezradil Novému Času blízky kamarát Novotného.

Romantický zájazd vraj vybral i zariadil sám Jan. O medovom týždni svojej manželky nemal Libor Bouček, samozrejme, ani potuchy! Ten sa po minúte nekontrolovaného smiechu zmohol iba na frázu: „Želám im teda šťastnú cestu.“

Viete viac? Napíšte nám, pretože my kupujeme Vaše tipy!
Novotný & Boučková: Útek
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu