Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

Kritička Britney Spears odsúdila jej rodičov

Britney Spears Zobraziť galériu (16)
Britney Spears

BRATISLAVA - Americká humoristka Sandra Bernhard kritizovala rodičov Britney Spears, ktorí sa podľa nej majú prečo cítiť vinní.

Podľa jej slov údajne stoja za nervovým zrútením popovej princeznej práve oni. Kedysi im vraj vyhovovalo mať slávnu, úspešnú a žiadanú dcéru, no sotva stratila kontrolu sama nad sebou, odvrátili od nej zrak.

Kontroverzná humoristka Britney v minulosti kritizovala, no dnes tvrdí, že je jej speváčky skôr ľúto. "Z Britney si robím žarty už dlho, no v skutočnosti ju považujem za niečo ako meradlo kultúry. Momentálne mi jej je ľúto," povedala zabávačka a dodala, že Britney už v detstve tlačili do úspechu jej vlastní rodičia.

"To, že nápor nezvládla, nie je úplne jej chybou. Sama mám osemročné dieťa a viem, aké zraniteľné sú deti, nehovoriac o tom, aký odporný je Disneyho svet," vyjadrila sa odkazujúc na začiatky speváčkinej kariéry v Disney show. Ako ďalej vyhlásila, horšiu vec nemôžu rodičia svojmu dieťaťu snáď ani spraviť ako hodiť ho cez palubu do vĺn nekompromisného biznisu.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu