Pondelok20. máj 2024, meniny má Bernard, zajtra Zina

Tomáš Maštalír: Znova uvidí vlastnú búračku

Tomaš si dnes večer pripomenie najhoršie okamihy svojho života. Zobraziť galériu (4)
Tomaš si dnes večer pripomenie najhoršie okamihy svojho života.

BRATISLAVA - Mladý herec dnes uvidí, ako mu zachraňovali život! Tomáš Maštalír (31), hviezda seriálu Ordinácia v ružovej záhrade, si opäť pripomenie hrozivé okamihy po svojej zrážke s vlakom.

V markizáckej relácii 112 uvidí, ako tím lekárov prichádza na miesto nehody pri železničnom priecestí v Jarovciach a zachraňuje ho. A aby tých náhod nebolo dosť, tvorcovia programu požiadali Maštalíra, aby k časti, v ktorej je hlavným hrdinom, nahovoril aj komentár...

Herec Tomáš Maštalír by na 31. marec najradšej zabudol! Vtedy mal totiž na železničnom priecestí v Jarovciach kolíziu s nákladným vlakom! Hrozivý náraz vozidlo odhodil, auto sa niekoľkokrát prevrátilo a skončilo na streche. Z miesta, kde už v minulosti vyhaslo niekoľko ľudských životov, odvážali Maštalíra s množstvom zranení, ale našťastie živého.

Pri tejto nehode sa zhodou okolností ocitol spolu so záchranármi aj tím dokumentárneho seriálu 112, ktorý mapuje nehody a nešťastia v našich mestách.

A zrejme aj preto dostal herec možnosť, aby dnešnú časť - v ktorej sa ocitol zároveň ako obeť nehody - okomentoval. Ako Maštalír znova prežíval ten strašný deň? „Je to zvláštny pocit, zrazu mi všetko znova ožilo. Ten moment bol však taký silný, že si ho nemusím nejako zvlášť pripomínať - mám ho stále v čerstvej pamäti,“ striasa herca od hrôzy aj vyše dvoch týždňov od nehody. Tú mu navyše určitý čas ešte bude pripomínať sadra na nohe.

Sympaťák so zamatovým hlasom je teraz odkázaný na pomoc druhých. „S tou sadrou som strašne neskladný a nemobilný. V Ordinácii hrám posediačky aj so zlomenou nohou, ale museli kvôli mne prispôsobiť scenár. To však nie je možné v divadle, takže tam ma musia alternovať,“ vysvetľuje Maštalír pred dnešnou reláciou 112.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu