Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Do Bratislavy sa vraj rúti Paris Hilton

Paris Hilton Zobraziť galériu (42)
Paris Hilton

BRATISLAVA - Znie to priam neuveriteľne! Bratislavu čaká tretieho mája hviezdny žúr neskutočných mien.

Do slovenského hlavného mesta mieri frontman skupiny Jamiroquai Jay Kay, wrestler Hulk Hogan, bláznivý komik Johny Noxville, sexi modelka Jodie Kidd a ďalšie hviezdy svetového šoubiznisu. Najočakávanejšou celebritou je však jednoznačne škandalózna dedička hotelového impéria Paris Hilton (26). Nový Čas vie, kde prebehne megažúrka aj kde budú hviezdy spať.

Svetové celebrity sa na Slovensku zastavia v rámci automobilovej rally Gumball naprieč Európou. Bratislava je počas ich cesty pritom jedným z mála miest, v ktorom sa rozhodli usporiadať aj veľkolepú žúrku. Organizátor súťaže - agentúra Kuul Fabrik - vytasil aj hviezdne meno škandalóznej Paris Hilton. Žúr by sa podľa informácií Nového Času mal konať v reštaurácii UFO nad Novým mostom. „Oslava bude uzavretá. Požiadavkou hviezd je, aby sa nikto nedostal dnu. Dokonca si privezú aj vlastnú ochranku,“ povedal majiteľ reštaurácie UFO Dano Čečetka.

„Svoju účasť na pretekoch zvažuje aj Paris Hilton. Necháme sa prekvapiť,“ dodáva Čečetka. Prominentných hostí čaká luxusná večera a po nej špeciálny program. Všetko musí sedieť do posledného detailu!

Pretekári by mali byť ubytovaní v Radisson SAS Carlton hoteli. „K hosťom sa, žiaľ, vyjadriť nemôžem. Môžem povedať iba toľko, že naozaj máme na tento dátum ohlásené celebrity svetového mena,“ povedala manažérka hotela Lenka Šoltýsová.

Na samotných pretekoch začínajúcich v Londýne bude súťažiť asi 120 áut od tereňákov až po športiaky. Za volanty svojich tátošov si zasadnú aj samotné celebrity, pričom účasť štartovného sa šplhá do miliónov korún. Organizátori zatiaľ sľubujú veľkú šou. „Na súťaži je krásna tá bezprostrednosť. Keď pretekári dorazia pred Redutu, ocitnú sa priamo medzi divákmi. Ľudia určite ocenia, že od svetových hviezd ich nebude deliť múr ochrankárov,“ dodal Čečetka. Šou by sa mala začať o 17. hodine.

ČO MÔŽEME ČAKAŤ OD HILTONKY:

Do Bratislavy sa vraj
Zobraziť galériu (42)
Opije sa.
Do Bratislavy sa vraj
Zobraziť galériu (42)
Ukáže prsník, prinajmenšom nohavičky.
Do Bratislavy sa vraj
Zobraziť galériu (42)
Zatancuje si na stole v podniku.
Do Bratislavy sa vraj
Zobraziť galériu (42)
Vyrazí si s nejakým Slovákom.
Do Bratislavy sa vraj
Zobraziť galériu (42)
Očarí vetičkou: „Veľmi sa mi páči toto Slovinsko!“


Paris: Bola by som dobrou prezidentkou USA


Kontroverzná dedička hotelového impéria Paris Hiltonová je riadne sebavedomá. Ako uviedla v rozhovore pre americký magazín Vanity Fair, vie si predstaviť, že by bola dobrou prezidentkou Spojených štátov amerických. "Áno, určite by som dokázala dobre vykonávať takú prácu," nechala sa počuť. Hiltonová okrem iného prezradila, že sa najviac obáva hmyzu a zmeny klímy. "Z toho mám skutočne veľký strach," povedala.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu