Utorok7. máj 2024, meniny má Monika, zajtra Ingrida

Daniel Radcliffe: Hromadný sex áno, vážny vzťah nie

Predstaviteľ filmového Harryho Pottera priznáva, že mu záujem dievčat imponuje Zobraziť galériu (12)
Predstaviteľ filmového Harryho Pottera priznáva, že mu záujem dievčat imponuje (Zdroj: ČTK)

LONDÝN - Britský herec Daniel Radcliffe si chce svoje sedemnástiny patrične užiť. Predstaviteľ filmového Harryho Pottera priznáva, že mu záujem dievčat imponuje. Nevadí mu, že ho chcú len pre slávu.

Rád si s nimi užije sex, trebárs i hromadne, ale na vážny vzťah zatiaľ môže každá z nich zabudnúť. "Dievčatá, ktoré si so mnou chcú vyjsť len preto, že som slávny, neboli nikdy žiadny problém. Mám sedemnásť. Nestarám sa o to. Samozrejme, keby som chcel hlboký a zmysluplný vzťah, potom by som nechcel ísť na rande s niekym, kto je so mnou len preto, že som herec, ale keď nechcete vzťah ako taký, potom je to pekné," tvrdí Daniel.

Opačné pohlavie jeho slávu síce môže obdivovať, nesmie ho ale príliš spájať s postavou harryho. Zvlášť na oslovenie pri sexe je veľmi alergický. "Ľudia na mňa skutočne volajú Harry. Raz na mňa dokonca takto zavolal omylom i kamarát. Kým je v miestnosti nejaký človek, čo sa volá Harry a niekto na neho zakričí, skutočne odpoviem i ja, čo je trápne. Ale nikto mi to zatiaľ nepovedal vo víre vášne. To by bol pre mňa koniec vzrušenia. Vypadni!" varoval Radcliffe.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu