Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Exkluzívne: David Koller, Dan Bárta a Tatabojs - online rozhovory z Pohody!

David Koller má svoje vystúpenie na festivale Pohoda už za sebou.
David Koller má svoje vystúpenie na festivale Pohoda už za sebou.

TRENČÍN - V piatok popoludní sa na letisku v Trenčíne otovorili brány jedenásteho ročníka festivalu Bažant Pohoda. Tak ako uplynulé roky, aj tento ročník sa môže popýšiť silným programom.

Tým z vás, ktorí na festivale nebudete, sprostredkujeme aspoň časť festivalovej atmosféry prostredníctvom online rozhovorov so známymi interpretmi. Žiaľ, nie každý má na festivale čas a mnohí hneď po vystúpení cestujú na ďalší koncert. Aj tak sa nám však podarilo zorganizovať rozhovory s tromi interpretmi, zhodou okolností ide o susedov z Čiech.

V piatok ste sa mohli pýtať známeho spievajúceho bubeníka Davida Kollera, ktorý od rozpadu skupiny Lucie vystupoval najskôr s Kollerbandom a dnes so zatiaľ bezmennou skupinou.

Krátko po Davidovi Kollerovi zasadol k počítaču Dan Bárta, známy je jeho hit k filmu Snowborďáci On my head. Dan Bárta bol online po tom, ako odohral svoj koncert so skupinou Illustratosphere v Tatra Banka aréne o 20.30hod..

V sobotu v online rozhovoroch pokračujeme. Chlapci z Tatabojs, ktorí nedávno vydali svoj ostatný album Kluci kde ste? budú online na Bleskovkách po vystúpení na Bažant stage o 16.30 hod..

Všetkým interpretom budete môcť posielať otázky 30 minút pred začiatkom každého rozhovoru prostredníctvom formulára pod jednotlivými článkami (dá sa na ne prekliknúť cez meno interpreta). Keďže festivaly sú nevyspytateľné a niekedy sa program mení a posúva, je možné, že uvedené časy sa trochu pomenia. O každej zmene vás však budeme včas informovať!

Viac o Pohode nájdete na stránke festivalu >>.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu