Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Prekvapenie pre Mariku

Marika Gombitová
Marika Gombitová

BRATISLAVA - Konečne sa zobudili! Až záujem Nového Času donútil kompetentných zo Slovenskej televízie (STV) rozmýšľať nad tým, že by speváčke Marike Gombitovej (50) už mohli odovzdať cenu, ktorú pred vyše mesiacom získala v retrošou Hit storočia za svoju skladbu Vyznanie.

Televízia vraj rozmýšľa nad čo najoriginálnejším spôsobom, ako jej ju odovzdať...

„Hľadáme najvhodnejší spôsob, ako Marike Gombitovej odovzdať cenu, ktorá sa ešte stále nachádza u nás. Nechceli sme jej ju iba po niekom poslať, a preto sme sa s jej odovzdávaním neunáhlili,“ vysvetľuje PR manažér STV Jozef Gogola. „Pre Mariku máme niečo pripravené, ale keďže to má byť prekvapenie, neradi by sme o tom dopredu hovorili. Môžeme všetkých ubezpečiť, že sme na Mariku Gombitovú nezabudli, a urobíme všetko pre to, aby ocenenie prevzala spôsobom, ktorý si zaslúži,“ dodal Gogola.

Je vraj niekoľko možností, ako by sa to dalo zrealizovať - buď televízia zorganizuje galaprogram, kam speváčku pozvú, aby si mohla zlatý mikrofón prevziať osobne, alebo k nej vyšlú delegáciu na čele s moderátorkou Jarmilou Lajčákovou-Hargašovou (39). Ale možno STV divákov aj Mariku prekvapí niečím originálnejším...
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu