Nedeľa19. máj 2024, meniny má Gertrúda, zajtra Bernard

Spice Girls majú drsný denný režim

Spice Girls Zobraziť galériu (13)
Spice Girls (Zdroj: keystone)

LOS ANGELES - Mel C prevzala nadvládu nad skupinou Spice Girls a nariadila všetkým členkám skupiny drsný denný režim, aby boli pred blížiacim sa turné fit.

Päťkrát do týždňa cvičia, zakázala im alkohol a sladkosti, zdravo sa stravujú a chodia spať zásadne pred pol jedenástou večer.

Mel, známa tiež ako Sporty Spice, chce, aby jej kolegyne - Emma Buntonová, Mel B, Geri Halliwellová a Victoria Beckhamová - boli pred prvým koncertom v decembri opäť v špičkovej forme, akú mali, keď s kapelou končili. "Vyraziť na turné je ako vydávať sa. Musíte vyzerať čo najlepšie. Pracujeme na sebe v telocvični trikrát až päťkrát do týždňa. Ísť na turné a absolvovať jedno vystúpenie za druhým je poriadna drina," prezradila Mel C britskému magazínu Sunday.

"Z času na čas sme si v šatni dali aj malý drink, ale i s tým je už koniec. Hneď po vystúpení sa vrátime do hotela, dáme si relaxačný kúpel a na večierky môžme akurát tak zabudnúť," uisťuje fanúšikov Sporty Spice.

Okrem obmezdenia alkoholu dozrie Mel C aj na to, aby dievčatá chodili skoro spať a jedli iba zdravé jedlo. "Do postele ideme okolo pol jedenástej, keď budeme mať vystúpenie, je jasné, že sa to o niečo posunie. Štyri hodiny pred vystúpením sa poriadne najeme, lebo potom nie sme hladné na javisku a máme dostatok energie na spievanie. Tiež som babám zakázala sladkosti, lebo negatívne ovplyvňujú hlas."

Spice Girls, ktoré v júni oznámili návrat na scénu, plánujú päťnásť vystúpení na piatich kontinentoch a špekuluje sa, že kapela pridá ešte niekoľko ďalších vystúpení. Turné začne v decembri v kanadskom Vancouvri.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu