Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Springsteen sa ešte nelúči

Bruce Springsteen
Bruce Springsteen (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Turné hudobníka Bruca Springsteena, ktoré sa začne 2. októbra, nemá byť jeho rozlúčkou s fanúšikmi.

Povedal to v telefonickom rozhovore, ktorý dnes zverejnil internetový portál www.backstreets.com. Hudobník odohrá koncerty v rockovom štýle. "Áno, tentoraz budem hrať rockovú hudbu. Ak by to niekoho zaujímalo," žartoval Springsteen. Album je podľa jeho slov ako stvorený pre živé koncerty a v pozadí skladieb je cítiť silu skupiny. "Preto sa teším, keď ich budem počuť priamo od kapely," vysvetľoval hudobník.

Turné absolvuje so skupinou E Street Band, s ktorou koncertoval už v 70. rokoch. "Je to niečo, za čo ste po toľkom čase viac vďačný. Viete, prišiel som o môjho drahého priateľa Terryho (Magoverna). Bola to veľká strata. A vtedy si uvedomíte, že veci sú konečné," spomínal hudobník aj na dlhoročného spolupracovníka, ktorý zomrel minulý mesiac.

Napriek strate priateľa sa Springsteen teší na prácu s dávnymi spolupracovníkmi a odchod z hudobnej scény zatiaľ neplánuje. "Predstavujem si, že kapela bude pokračovať ďalej ešte veľa, veľa, veľa rokov. Nebude žiadne rozlúčkové turné. Je to jediná vec, ktorou som si istý," ubezpečil Springsteen svojich fanúšikov.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu