Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Dominika Mirgová: Hrozí jej vylúčenie zo SuperStar!

O osude Dominiky sa rozhodne čoskoro.
O osude Dominiky sa rozhodne čoskoro.

BRATISLAVA – A je to tu! Dominika Mirgová (15) z Trnavy ako prvá porušila dohodu s televíziou Markíza, keď nedokázala utajiť svoj postup v súťaži SuperStar.

Návštevníci benefičného koncertu, ktorý sa konal v Hlohovci od stredy minulého týždňa vedia, že je v semifinále. „Moderátor pozval Dominiku a publiku oznámil, že ide o dievča, ktoré sa prebojovalo do semifinále a potom sa divákov pýtal, či jej budú posielať hlasy,“ povedal pre Nový Čas človek, ktorý bol na akcii.

Čo na to hovorí samotná speváčka? „Áno, vystupovala som na tej akcii spolu s otcom a našou skupinou Domi, ale neprezentovala som sa tam ako semifinalistka,“ popiera porušenie pravidiel súťaže. Zastáva sa jej aj koordinátor projektu Na kolesách proti rakovine Peter Hamaj: „Vedeli sme, že postúpila, a preto sme na plagátoch neuvádzali celé jej meno.“

Videli a počuli to však stovky ľudí, vrátane exfinalistov SuperStar Jakuba Petraníka a Márie Bundovej. „Veľmi sa čudovali, že verejne vystupuje, lebo oni to mali zmluvne zakázané,“ potvrdzuje pôvodnú informáciu ďalší zdroj.

Situáciu bude musieť riešiť televízia Markíza, ktorá semifinalistom zakázala predčasne zverejňovať informácie o ich postupe. Ak sa potvrdí, že porušila pravidlá, hrozí jej vylúčenie.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu