Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

Žigo Pálffy: Saskia bojuj, prosím!

1. 10. 2007, 16.05 hod., DFNsP Kramáre Bratislava: Pálffy včera odchádzal z nemocnice ako zlomený muž. Zobraziť galériu (4)
1. 10. 2007, 16.05 hod., DFNsP Kramáre Bratislava: Pálffy včera odchádzal z nemocnice ako zlomený muž. (Zdroj: Nový Čas)

BRATISLAVA - Ich najväčší poklad je opäť v nemocnici! Deväťmesačná Saskia, dcérka hokejistu Žiga Pálffyho (35) a moderátorky Andrey Pálffy-Belányi (30), v nedeľu predpoludním náhle prestala dýchať.

Pri malom dievčatku bola našťastie v tej chvíli jej mama Andrea, ktorá dcérke svojou duchaprítomnosťou zachránila život. Kým však moderátorka zmierala strachom o bábätko, jej manžel Žigo sa pripravoval na zápas v Liptovskom Mikuláši. Nový Čas ho na návšteve dcérky zastihol až v pondelok, keď sa z nemocnice vytratil cez kotolňu. Šampión však tentoraz vyzeral skutočne zlomene...

Dcérku manželov Pálffyovcov sprevádzajú zdravotné komplikácie od narodenia. Andrea so Žigom sa so svojou ratolesťou pravidelne objavujú v nemocnici. V nedeľu dopoludnia však už dievčatku išlo naozaj o život! Okolo desiatej hodiny malá Saskia náhle prestala dýchať. Zhrozená Andrea si však napriek všetkému zachovala chladnú hlavu. Pomocou špeciálneho prístroja dcérku najskôr stabilizovala a okamžite zavolala lekárov. Tí Saskiu urýchlene previezli na ARO do Detskej fakultnej nemocnice s poliklinikou na Kramároch, kde ostala stále pod drobnohľadom odborníkov. „Andrea bola vo veľkom šoku a v prvom momente chcela ísť vlastným autom za sanitkou,“ opísal Novému Času očitý svedok udalosti.

To však nebolo všetko. Hrozivú nedeľu musela statočná Andrea prežiť úplne sama. Jej manžel totiž odcestoval ešte v nedeľu skoro ráno najskôr do Skalice na rozkorčuľovanie, a potom do Liptovského Mikuláša, kde ho čakal hokejový zápas.

Vedel vôbec hokejový mág o tom, že sa niečo deje s jeho milovanou dcérkou? Zavolala mu Andrea, že ich Saskii ide o život? Alebo ho nechcela rozptyľovať pred dôležitým zápasom? Malá Saskia totiž bojovala o život v čase, keď ešte mohol všetky športové povinnosti hodiť za hlavu... Nestalo sa! Jedinou istotou v celej veci ostáva, že Žigo bez problémov v druhej tretine strelil gól. Podľa informácií Nového Času sa však Pálffy ani po skončení zápasu nemusel vrátiť do Bratislavy. Nasvedčuje tomu aj fakt, že ešte v noci mu totiž pred domom rodičov v Skalici vykradli jeho terénny Touareg. Z bytu na Zámockej ulici už včera napoludnie vyrazil na červenom volkswagene. Do nemocnice dorazil v úplnej tajnosti.

O tom, prečo Žigo nebol pri svojej manželke v najťažších chvíľach, Andrea hovoriť nechcela. „Nehnevajte sa, ale nemám chuť sa vyjadrovať. Ďakujem za pochopenie,“ stroho odkázala moderátorka. Saskia prežila aj včerajší deň na ARO.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu