Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Ladislav Chudík: Zvládol by zahrať aj viac. Nemôže!

Ladislav Chudík je šťastný, že nakrútil aspoň pár záberov. Zobraziť galériu (18)
Ladislav Chudík je šťastný, že nakrútil aspoň pár záberov. (Zdroj: Nový Čas)

BRATISLAVA - Necháme ho zomrieť hneď na začiatku alebo nie? Túto dilemu riešili tvorcovia tretieho pokračovania seriálu Nemocnica na okraji mesta: Nové osudy v súvislosti s primárom Sovom.

Napokon sa rozhodli, že Ladislav Chudík (83) sa objaví v jedinej časti. No zrejme to už poriadne oľutovali! Predstaviteľ obľúbeného doktora - herec Ladislav Chudík - totiž v septembri zvládol náročné nakrúcanie úvodných záberov a zjavne by mal sily a chuť aj na ďalšie...

O tom, že primár Sova sa mohol objaviť i vo viacerých častiach, nepochybuje ani manželka Ladislava Chudíka Alena: „Áno, manžel bol v celkom dobrej fyzickej kondícii a možno by zvládol zahrať aj viac scén, ale, žiaľ, už žiadne zmeny neboli možné, pretože scenár bol schválený a nakrúcanie je už spolovice hotové,“ vysvetľuje pani Chudíková, ktorá obľúbeného slovenského herca sprevádzala na nakrúcaní úvodnej epizódy tretieho pokračovania Nemocnice na okraji mesta.

Autorka scenára Lucie Konášová vraj pôvodne chcela, aby rola starého primára Sovu mala v seriáli oveľa väčší priestor ako v druhom pokračovaní, kde jeho postava dosť absentovala. Celkovo sa mal objaviť až v štyroch dieloch a základným motívom mal byť vzťah primára a jeho bývalej nevesty, ortopédky Alžbety Čeňkovej.

„Keďže v čase, keď sa scenár už písal, som mal vážne zdravotné komplikácie, ktoré dlhodobo pretrvávali a vtedy sa vonkoncom nedalo dopredu odhadnúť, či sa z nich aj dostanem, tak scenár pozmenili, aby sa bezo mňa mohli zaobísť. Preto som šťastný, že sa mi podarilo napokon nakrútiť aspoň to málo, čo sa dalo ešte v seriáli ponechať,“ smutne konštatuje Chudík.

Podľa informácií Nového Času už žiadne zmeny v scenári v súčasnosti nie sú možné a o vrátení pána Chudíka do seriálu tvorcovia neuvažujú.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu