Streda8. máj 2024, meniny má Ingrida, zajtra Roland

Olešová sa vracia: Markíza jej už chystá flek!

„Ja sa vrátim,“ vyhlásila pred celým Slovenskom Olešová. A jej slová sa pomaličky začínajú napĺňať.
„Ja sa vrátim,“ vyhlásila pred celým Slovenskom Olešová. A jej slová sa pomaličky začínajú napĺňať.

BRATISLAVA - „Ja sa vrátim,“ odkázala Slovensku bývalá semifinalistka SuperStar Lucia Olešová (19) po svojom vyhadzove. A zdá sa, že jej slová sa pomaličky začínajú napĺňať. Ešte sa na ňu nestihlo zabudnúť a sexica je už späť!

Svoje kvality by však tentoraz nemala dokazovať spevom. Podľa informácií Nového Času by sa Olešová mohla čoskoro stať jednou z moderátorských tvárí v najsledovanejšej televízii. Výstrednú dievčinu totiž hodlá uloviť Markíza...

Lucia Olešová patrila medzi najvýraznejšie zjavy tretej série SuperStar. Ladné krivky, sexi výraz a bujné vnady vzbudzovali záujem hlavne u mužského osadenstva. A to sa zrejme rozhodla využiť aj televízia Markíza, ktorá mladú talentovanú speváčku objavila pre SuperStar. Mladá sexica sa v televízii pozdáva až do takej miery, že kompetentní by ju čoskoro chceli do svojich radov. Podľa informácií Nového Času jej najsledovanejšia televízia už dokonca stihla ponúknuť lukratívny flek. „Uvažovali o nej od samého začiatku. Aj napriek tomu, že nie je dokonalá, má svoje prednosti, ktoré by prilákali divákov,“ prezradil zdroj z televízie.

Samotná televízia je však vo svojich vyhláseniach opatrnejšia: „Televízia Markíza nevylučuje v budúcnosti spoluprácu so slečnou Olešovou, zatiaľ sa však nedá hovoriť o žiadnej konkrétnej pozícii,“ povedala hovorkyňa televízie Oľga Dúbravská.

Výstredná dievčina je rada stredobodom záujmu a popularita jej robí evidentne dobre, no o svojom budúcom fleku odmietla čokoľvek prezradiť. „Ja a moderátorka? Zatiaľ o tom nič neviem. Veď mám bratislavský prízvuk a rečovú chybu,“ zahmlievala včera akúkoľvek dohodu medzi ňou a televíziou aj Olešová. Jedno je však isté: sexi Bratislavčanku uvidíme na obrazovke Markízy minimálne ešte niekoľko týždňov, ako v hľadisku podporuje bývalých kolegov zo SuperStar. A potom sa uvidí...
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu