Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Peter Cmorik: S priateľkou sme sa ešte nikdy nepohádali

Peter Cmorik Zobraziť galériu (4)
Peter Cmorik

BRATISLAVA - Víťaz druhého ročníka súťaže Slovensko hľadá Superstar Peter Cmorik vydal v pondelok 29.10. svoj druhý album s názvom Žijem ako viem.

Po úspechu platinového debutu Nádherný deň (2006) spevák nahrával s rovnakým producentským i hudobným tímom. Na albume je dvanásť nových skladieb a live verzia prvého singla Dážď. V štúdiu Babylon sa pri nahrávaní skladieb posadil za bicie Marcel Buntaj, klávesy ovládal Juraj Tatár, basgitaru Martin Gašpar a gitaru Juraj Kupec, ktorý sa na albume podieľal s Jozefom Šebom aj producentsky.

Niekoľko dní pred vydaním albumu Žijem ako viem Cmorik koncertoval s Jurajom Kupcom a s Ajdžim Szabom v Rige na medzinárodnej súťaži v príprave nealkoholických nápojov Mattoni Grand Drink.

Rozhovor

09:57:17 - otázka od: jana ahoj peto, som rada, ze si sa uchytil. mas na slovenske pomery fakt netradicny hlas. zda sa mi, ze v anglictine vyznie tvoja farba hlasu viac ako v slovencine. neuvazujes, ze by si mohol spievat viac po anglicky? ahoj, dakujem pekne, aj ja som samozrejme rád, jasne že by som chcel spievať v angličtine, ale zatiaľ robíme pre československých poslucháčov a tam je asi prijateľnejšia slovenčina...možno keď sa dostanem do sveta:-)

09:58:37 - otázka od: sima ahoj peto, chcem ti len povedat, ze sa mi paci tvoj hlas a styl tvojich piesni... inak, nechystas sa nahodou na turne aj na vychod slovenska - do starej lubovne?pekny den ďakujem pekne, turné chystáme až na jar, malo by byť československé a určite bude aj na východe...konkrétne v pravý čas na www.cmoro.sk

09:59:13 - otázka od: jojo82 Kde sa stratila ta slávna superstar.....jedna pesnička a dosť? to má byť spevácke umenie? nemyslíš že je to hanba? singlov je zatiaľ 5, treba počúvať rádijká

10:00:00 - otázka od: lucia Ahoj.Kedy bude v predaji tvoj nový album? neviem kde bývaš, niekde už je, niekam ešte nedorazil...oficiálne je od minulého pondelka

10:00:55 - otázka od: Martin Ahoj Peto! Nevadil ti v SHS ten tlak na Tvoju osobu, ze si favorit a nesmies klesnut na horsiu uroven, teda Ti v podstate bolo odobrane "pravo na chyby"? musím priznať že trochu vadil, bál som sa že mi uškodí...našťastie sa tak nestalo, teda, chyby boli, ale neublížilo mi to:-)

10:01:14 - otázka od: Martina Ahoj Peťo od začiatku superstar 2 som ti držala palce, bol si suverénne najlepší a našťastie rozhodla spravodlivosť. Som rada že sa ti darí a želám ti veľa veľa ďalších úspechov v živote. Či už pracovnom alebo súkromnom. Ďakujem:-)

10:02:01 - otázka od: helenka Ahoj, Peter, kde vlastne teraz byvas? Raz som ta videla v Trnave v apartmanovom byte. Wow. Stale si tam? Je to drahe??? Bývam stále v TT a neviem, či je to drahšie ako bývanie v Ba...asi nie:-)

10:03:02 - otázka od: jana Ahoj Peťo, Čím to je že po Superstar a šialenstve okolo neho sa v podstate nikto nestal až takou hviezdou , ako by sa očakávalo? Zatííííííííííííím a všetko dobré! P.S.: Nemohol by si aspoň ty zamakať na tom, že by z teba tá očakávaná hviezda bola?!Myslím, že dispozície na to máš. makáááám, ani Rím nepostavili za jeden deň:-) ale myslím, že som na správnej ceste:-)

10:03:22 - otázka od: huhu ty si magister? jasneee, stihol som aj výšku:-)

10:04:21 - otázka od: lucia No bývam v Žiline a myslím že som ho ešte nikde nevidela....a ako stojíš so svojou priateľkou??ak sa možem spýtať :-) neviem koho si nevidela, ak mňa, treba niekam prísť, kde hrám:-) a spriateľkou sa máme fajn, ešte sme sa ani nikdy nepohádali:-)

10:04:51 - otázka od: Juraj Cauko Peto. Zatial mas asi nejlepsiu karieru zo superstaristov. Si spokojny? Mam jednu kapelu co by sa Ti mohla pacit. pozri si janesession.package.sk - odporucam ;). Drz sa OK, pozriem, rád objavujem pre mňa nové veci:-)

10:05:10 - otázka od: huhu tak gratulujem a bavila ta vysoka?lebo mna moc nie... bavila, bola o hudbe, len sa mi nechcelo:-)

10:06:42 - otázka od: Zuzana Bútorová Ahoj Peto. Som z Klenovca, kde si nedávno koncertoval. S kámoškou sme boli unesené z tvojho vystúpenia. Som rada, že si si to tam tak užil. Čím to bolo? Vďaka za krásny zážitok... Mimochodom, čo hovoríš na Davida Kollera, komunikovali ste spolu? Prajem vela úspechov, nový album je super a veľa šťastia v ankete Slávik 2007. Zuzana momentálne z BA Klenovec, ten aj mne utkvel v pamäti...bolo super, a že čím to bolo??? Vy ste boli skvelí a nám sa hralo tiež perfektne...a futbal pred koncertom dodal tiež svoje:-)

10:07:23 - otázka od: Marian Ahoj, Peťo. Videl som Ťa na Dream Theater v Budapešti. Čo hovoríš s odstupom času na ten koncert? Máš rád takýto druh muziky? Bol som tým, že Ťa tam vidím, príjemne prekvapený, lebo človek by nečakal niekoho zo SuperStar na takomto koncerte. A na záver, akú muziku máš rád? Veľa zdaru! Tak je to jedna z mojich srdcoviek, by si sa asi čudoval, čo všetko ja počúvam:-)

10:08:08 - otázka od: evica ahoj Peťo, plánuješ účinkovanie aj v nejakom novom muzikále?, V troch mušketieroch si bol úžasný. Ďakujem, snažil som sa, zatiaľ neplánujem, chcem sa venovať koncertom a veciiam s tým v súvise

10:09:02 - otázka od: Miro Baláž KOŠICE ahoj Peto,kedy sa chystas do Kosic? Najlepsie by bolo pocut ta spievat spolu s Pistom /SEXIT/neplanujete daco spolocne? Drzim palce Plánujeme ako minulý rok v Krásnej Hôrke na festivale...dúfam, že to zvládneme:-)

10:09:44 - otázka od: zuza ahoj, ako sa mas? mas pekne to dalsie CDcko,kedy planujes koncertovat s novimi pesnickami? jasne, už sa teším, že rozvinieme repertoár, obohatíme ho o piesne z nového albumu...

10:10:04 - otázka od: aurora Pocítil si už na vlastnej koži vo vašom biznise závisť? ešte zatiaľ nie, možno mi nikto nezávidí:-)

10:10:12 - otázka od: cmorik ako sa mas? skvele:-)

10:12:23 - otázka od: doktor Čo si myslíš, čo je na živote hudobníka najlepšie a čo najhoršie. ak sa tým živíš, tak je to sloboda, že môžeš kľudne tvoriť a hrať, žiješ kočovný život, veľa cestuješ a veľa sa o živote naučíš...a negatívne je, že nikdy nemáš istotu, že to bude trvať, vlastne nevieš, čo bude o rok:-)

10:13:28 - otázka od: Nika uz mas navrtanu policku pre dalsieho Slavika?:))) he he , ešte nie, nie som si taký istý ako ty...necháme sa prekvapiť, ale bolo by to veľmi príjemné

10:14:24 - otázka od: juro Ahoj Peter, momentalne je tvoj album jeden z troch, ktore pocuvam. Dalej je to Paul McCartney - Flaming Pie a este solovy projekt Tobiasa Sammeta metalova opeta Avantasia (uz No. 2) takze si u mna v dobrej spolocnosti. Pocuvas aj nieco tvrdsie typu EdGuy? Inac ti drzim palce do dalsiej prace. Tvoju hudbu mozem ;-) Ďakujem, ja môžem zase aj tvrdšiu hudbu, ale musím mať na ňu náladu, teraz som skôr bluesovo naladený:-)

10:15:07 - otázka od: kamilka_a _silvika ahooj peťo, veľmi ti fanidme, maš skvelyy hlas:D ... inak, amš domace zvieratko, ak ano, ake a ako sa vola? :D Ahojte, ďakujem, nemám zvieratko, málokedy som doma asi by sa oň nemal kto starať

10:15:46 - otázka od: zuzique cauko peto, novy uces ti pristane:) vyzeras v nom takmer ako ja:)) vela stastia v hudbe, ale s tvojim zlatom v hrdle je to tutovka..:)(: OK, teraz neviem, či to bola pochvala...ale bolo to milé

10:16:19 - otázka od: Andy pamatas si na akciu rock fest na teplom vrchu? boli sme spolu na chate, chodil si s mojou spoluziackou martinou z? ja si na to spominam ako na vydarenu akciu a ty??? jasne, aj pre mňa to bola super akcia, tam som si podal ruku s Alešom Brichtom:-)

10:17:14 - otázka od: Alojz ahoj. chcel som sa spytat ako je to u teba s textami. pises si ich sam, alebo ti niekto pomaha? dik už mi aj pomáhajú, ale cieľ je naučiť sa to robiť poriadne sám...ide to dobrou cestou:-)

10:17:53 - otázka od: bobča si šťastný? prípadne čo by si si najviac želalpre seba a aj pre nás.... my tebe - zostaň aký si, lebo si OK Ďakujem, som šťastný, robím, čo som vždy chcel a napĺňa ma to

10:18:10 - otázka od: Andy presne dodnes mam tu fotku, ty, martina, ales brichta a ja... pozdravujem a velmi drzim palce :-) OK, dík:-)

10:18:38 - otázka od: Ria Nemám žiadnu otázku, len som ti chcela v krátkosti popriať veľa úspechov. ďakujem, dúfam, že budú...snažíme:-)

10:19:18 - otázka od: roman je tvoj otec spokojný s tvojou karierou môj otec sa dosť vo mne vidí ako bývalý muzikant, spevák a gitarista...myslím, že je:-)

10:20:14 - otázka od: prrrrrrrrrrrrrr cmorik=Zlaty Slavik :-) ty vieš niečo viac ako ostatní???:-)

10:20:28 - otázka od: petovi cmorovi kolko mate prosim vas rokov? 27 rôčkov

10:20:59 - otázka od: jana planujes nejaku koncertnu snuru po slovensku? prajem vela uspechov. ano , na jar, bude avízovaný...koncerty sú na www.cmoro.sk

10:21:57 - otázka od: Hanka Na superstar si bol najlepší, skromný. Vysvetli mi ale, prečo si ostal taký bohém. Alebo sláva ľudí mení? Ale nemala by. Neviem na čo myslíš, možno keby sme sa stretli, tak by si zmenila názor, niekedy je obraz v médiách žiaľ skreslený:-)

10:22:29 - otázka od: zuzique s tym ucesom to bola pochvala. a velka:) pekny den superrrrs aj tebe pekný deň

10:22:43 - otázka od: cmorik faNDA prosim ta je tam Peter Cmorik? ta tu je:-)

10:23:51 - otázka od: jana drzim palce velmi. mne sa tvoja hudba paci. prajem vela vydanych CD-čkiek. mam jednu otazku: ake ine povolanie by ta este bavilo? ďakujem, nech sa tak stane...no, ja som bol aj čašník a potom učiteľ a ešte som hral profesionálne v bare...a všetko malo svoje kladnéstránky...ale najmenej by som chcel byť čašníkom:-)

10:24:05 - otázka od: smejka ahoj petoooo,ako sa mas? pohodka, pohodka:-)

10:25:14 - otázka od: Smolooooo Ahoj Peto,si skvely spevak,mas neskutocne dobry hlas,so vsetkych "Superstaristov" to mas podla mna sancu dotiahnut len ty niekam!!!Chcem sa opitat aky spuosobom sa staras o svoj hlas,rsp. co prenho robis a co nie??? JOooj, no pre svoj hlas robím iba toľko, že dosť spím, regenerácia hlasiviek je veľmi dôležitá, no a potom iba tak bežne, nepijem studené a také bežné veci

10:25:44 - otázka od: Elena Ahoj Peťo, budem si môcť opätovne vychutnať Tvoj bavúrny výkon v Troch mušketieroch aj na Silvestra? Nie, na Silvestra hrať nebudem, budem sa asi niekde lyžovať....

10:26:25 - otázka od: ucitel a bavi ta ucit deti? už neučím, ale bolo to blízko k hudbe a preto ma to celkom bavilo, samozrejme podľa toho ako šikovného žiaka som práve učil:-)

10:27:38 - otázka od: edo no co ake baby sa ti pacia?na koncertoch ich mas dost v ponuke co? tak, na koncertoch máš možnosť vidieť len telesnú schránku, nevieš čo sa skrýva vo vnútri, ale brunetky s peknou postavičkou si rád pozriem:-)

10:28:57 - otázka od: Michaela Ahoj Peto ... super, ze si online =)) Ktora z tvojich doterajsich piesni je tvojmu srdcu najblizsia? a ako hodnotis svoj novy album v porovnani s tym prvym? Uzi si prichadzajuci vikend, papa Nový album Žijem ako viem je určite posun dopredu po všetkých stránkach...podaril sa krásny obal, vylepšili sa texty a hudobne je to tiež vyzretejšie...ja sa z neho teším...vypočujte:-)

10:31:03 - otázka od: Ludo Ahoj... mas pocit, ze na svojich albumoch robis skutocne svoju muziku, alebo je Ta ovlplinuje trh, producenti, vydavatel...? Ak by si si robil album snov, presne podla svojich predstav bol by v niecom iny ako prve dva? (mimochodom... poznali sme sa este v BB na FHV a pamatam si tvoj vystup s parafrazou na piesen z muzikalu Hair..."je to le nfeee..." Nadhera:o) to je dosť žťažká otázka...každého ovplyvňuje jeho okolie, či chce alebo nechce...keby som robil s inými ľuďmi ako robím, určite by to aj bolo iné, otázka je, či lepšie...ale mne to zatiaľ vyhovuje...jasneee FHV, študentské časy:-)

10:32:10 - otázka od: Marek Musim ti pochvalit velmi pekny obal noveho albumu...(Ormandik je proste Ormandik!) Co sa tyka koncertov (a propagacie albumu), s kym vyrazis na turne???(alebo s kym by si chcel vyrazit) Ďakujem, no, na turné vyrazím, ja už asi aj viem s kým, ale je to ešte stále v jednaní a preto o tom ešte nechcem hovoriť..všetko včas na www.cmoro.sk

10:33:29 - otázka od: marek pales z prievidze Peto, nemyslis, ze by bolo na case sa dat ostrihat? Vies, trosku zmenit image...roky 60te su uz davno prec. ľudia nosia dlhé vlasy od praveku, nie od 60tych, okrem toho, teraz to letí, mal by si s tým aj ty niečo spraviť...samozrejme...sranda:-)

10:33:59 - otázka od: Jakub ahoj ja by som ťa chcel pozdraviť, popriať ti veľa úspechov pretože máš naozaj nezameniteľný hlas a opýtať sa čo ťa primälo k tomu nechať si narásť dlhé vlasy?:) mne sa stále viac páčili dlhé, ako krátke...je to tak jednoduché:-)

10:34:34 - otázka od: dorka szia peťo!Tak aký bol žiak Marcel Berky? tak to vôbec neviem, to bola kačica, že som ho učil spievať:-)

10:35:20 - otázka od: Peťa Ahoj:) čo by si chcel v živote ešte dosiahnuť?? chcel by som aby to, že môžem spievať pre ľudí trvalo ešte veľmi dlho, a to je myslím, dosť veľký sen:-)

10:36:20 - otázka od: Martina so Zuzi Ahoj... chcela by som ti napisat v mene mojej 4,5r dcerky Zuzky ktora je tvojou fanynkou od zaciatku vlanajsej Superstar.. Dazd vie naspamat aj obsah tvojho prveho albumu, v tejto dobe pocuvame tvoj novy album stale dookola :)) chcela by sa ta spytat ci prides do BB koncertovat s novy albumom... :)) posiela ti pusu ... pozdravujem, ja myslím, že BB asi neobídeme, ak náhodou ano, tak niekde v blízkosti hrať určite budeme

10:36:41 - otázka od: Filip Ahoj Peto,zdravi Ta VK.Ako sa Ti dari?Dakujeme za kartu,co si poslal po Marekovi ,Dianka sa potesila.Drzime Ti palce.. Ok, aj ja sa teším, pozdravujem VK

10:37:12 - otázka od: zuzana no ahoj peto, a s musicou iuvenalis sa kedy chystas najblizsie hrat?:)))) netuším, možno bude nejaká spoločná akcia, inak, veľmi rád, boli dobrí

10:37:31 - otázka od: cmorikova jak sa ma tvoja frajerka? teraz je v škole, takže by sa mohla mať aj lepšie:-)

10:38:34 - otázka od: tomas krasl ahoj peto ako sa mas co mas nove od super kraju v stv sme sa nevideli kedy bude novi video klip ??? spozdravom tomas z super star 2 technik kameravan Servusss, neviem, lebo rozmýšľame ešte strategicky, určite bude, ale neviem či na singel Nemusíš sa báť, alebo na inú skladbu...

10:39:21 - otázka od: ceruno dorka - szia peťo!Tak aký bol žiak Marcel Berky? - tak to vôbec neviem, to bola kačica, že som ho učil spievať:-)/// aspon sa potvrdilo ze romovia klamu stale klamu :-)) to nie je tak, to sa sem tam prekrúti v médiách

10:40:18 - otázka od: miso ahoj. aj ked som pocul z prveho albume len jednu piesen tak sa mi javila akoby bola "pokracovanim" toho prveho.. ze od prveho albumu nenastala zmena. ale to je len moj nazor podla jednej pesnicky? je druhy album pestrejsi co sa piesni tyka alebo su podobne tym z prveho albumu? určite je aj pestrejší, aj zmena nastala, je pravda, že rukopisy nás dvoch s Ďurko Kupcom ostali, ale to treba počuť:-)

10:41:23 - otázka od: Milena Ahoj Peto, mas v planovacom kalendari aj miesto pre nejaky koncert v Presove? Pokial viem, este si tu nebol...Alebo sa ti Presov nepaci? Tiez tu mas svojich fanusikov:-) páči čo by sa nepáčil, len sa nám to ešte nejako nepodarilo, stále sa to vyvinulo inak, raz tam určite dorazíme:-)

10:41:47 - otázka od: Monika Ahoj Peťo, ako spevák si sa mi páčil od začiatku Superstar,tvoje pesničky sú super a prajem Ti veľa úspechov a pekných pesničiek perfektné, ďakujem

10:42:48 - otázka od: Erika VK Ahoj Peto, chcem sa ta opytat ci neplanujes koncertovat v Londyne. Ak ano tak kedy? Rada by som isla na koncert a som si ista ze po kopec dalsich ludi. Diky a pekny dnik raz možno aj to príde, uvidíme, zatiaľ sa nič také neplánuje, ale také veci niekedy prichádzajú ako blesk z jasného neba...napr. teraz idem hrať do Brazílie:-)

10:43:19 - otázka od: ludmila mam 80 rokov a rada pocuvam tvoju hudub peter. drzim palce a pozdravuje ta cely dochodcovsky klub v ziline to je milé...pozdravujem všetkých...

10:44:02 - otázka od: Aťa Ahoj Peťo, k Tvojmu novému albumu "ŽIJEM AKO VYEM" Ti chcem prostredníctvom online rozhovoru vyjadriť poklonu - noazaj nemá chybu ! Cítiť z neho niečo výnimočné, úžasné, báječné. Určite si TY ako aj všetci zainteresovaní vložili do neho obrovský kus práce. Prvá lastovička - singel "Nemusíš sa báť" stojí v čele albumu - právom, lebo ONA je - bude ústredňou piesňou, môj názor. Želám Ti nech je predajnosť nového CD-ka čo najvyššia. Aby v ňom fanúšikovia dobrej hudby našli ďalší pekný klenot do svojej zbierky. Nádherný deň !!! fiiiiha, tak to veľmi pekne ďakujem:-) teším sa

10:45:21 - otázka od: katka ahoj, chcela som sa spytat, ci neplanujes nejaky duet, pripadne s kym by si si duet rad zaspieval. Inak si super. Pa. na duet musí prísť tá správna chvíľa, mal by byť s človekom, s ktorým si sedím po viacerých stránkach a musí prísť ten impulz, zatiaľ sa nedostavil:-)

10:46:31 - otázka od: ivan Peter - vedel by si mi pomenovať, odborne vyjadriť: súčasne rozumovo najschopnejšieho, najvyspelejšieho človeka ? dík počkaj, dám si kávu...to si ma zabil...nevládzem sa nad tým zamýšľať, a hlavne by mi to asi trochu trvalo...sorry, inokedy:-)

10:46:47 - otázka od: karol to pre koho budes hrat v brazilii? drzim paste. slováci do toho:-)

10:47:18 - otázka od: Erika VK Dakujem za odpoved. :-). Tak aj ja dufam ze sa v Londyne coskoro objavis. Bolo tu plno slovenskych kapiel. Je to uzasna atmosfera musim povedat. Vazime si slovensku kapelu a o zabavu je vzdy postarane. Vzdy je vypredane. Good luck OK, budem pamätať, rád sa objavím:-)

10:47:51 - otázka od: Fero Existuje strašne veľa maďarských skladieb a pesničiek, ktoré Slováci nepoznajú kvôli jazykovej bariére. Zdá sa ešte nikomu nenapadlo aspoň niektoré z nich preložiť do slovenčiny, nahrať a vydať. Mohol to byť celkom zaujímavý a úspešný album. Čo Ty na to ? mohol by byť, ja som niekoľko takýchto skladieb spravil, ale len tak pre seba

10:49:15 - otázka od: Kama5 Cau Peter! Si super spevak a ako sam vravis,ty o tom vies. Nemas trochu strach s momentalnych hviezd v SHS3? Ci to beries ako momentalny BOOM? vieš, na to aby sa človek udržal aj po súťaži treba toľko pracovať, mať okolo seba dobrý tím ľudí, producenta, skladateľov, textárov a pod. že ich čaká ešte veľmi dlhá cesta...ale držím im palce

10:49:52 - otázka od: Peter Evanson no čoje s tebou niako si sa odmlčal neni ta nikde počut,ani vidiet zapni telku a nalaď rádio, viem chvíľu bolo ticho, ale už sme na ceste nápravy:-)

10:51:40 - otázka od: julka ahoj peto. pocula som o teba vela roznych nazorov, ci uz z medii alebo novin. ale tvoja hudba sa mi paci. bud sam sebou. jenda otazocka:ako zvladas popularitu? ďakujem, no, neviem ako ju zvládam, názorov je veľa, ja si myslím, že som sa nejako nezmenil...asi v pohode:-)

10:52:11 - otázka od: Anka Peter, koho typujete za vitaza 3.rocnika sutaze Slovensko hlada Superstar? Skoda, ze tam nemozte znovu byt aj Vy. Bolo to jedinecne... nejak nemám favorita...

10:52:32 - otázka od: kristina ahoj peto len som ti scela povedat ze sa mi velmi pacia tvoje pesnicky ok super, ďakujem

10:53:03 - otázka od: VANESA Ahojky Peter, mas skvele pesnicky, hlavne ta nova je uplne super. Ako sa citis ako hviezda? Prajem Ti pekny den :-) cítim sa ako hudobník, ktorému sa momentálne celkom darí, to stačí...

10:54:10 - otázka od: Marek Nemas pocit, ze na slovenskej scene uz par rokov postradame riadnu rockovu kapelu...interpreta, co by bez akychkolvek predsudkov, kazdemu vytrel zrak a kopol do pr.. (samozrejme neratam bandy typu Desmod, Gladiator...atd) neviem, nejak sa nad tým nepozastavujem, niekedy je ťažké sa takýmto kapelám presadiť, keďže priestor v slovenských médiách má len komerčná hudba

10:55:14 - otázka od: david ahoj cmoro.prides aj tento rok koncertovat do Sniny na rock fest? ak ma pozvú, tak veľmi rád, bolo tam fajn, veď na novom albume je LIVE DÁŽĎ práve zo Sniny:-)

10:55:45 - otázka od: eva PETER vieš si predstaviť svoj život bez internetu ? ano, práve ho žijem, padol mi systém včera:-)

10:56:12 - otázka od: Adena Peto,velmi sa tesim,ze takto uspesne reprezentujes nas zabudnuty VK kraj.Len tak dalej,pravem vela zdravia a uspechov. keby to aspoň tomu Krtíšu nejak pomohlo, to by bolo fajn:-)

10:56:58 - otázka od: Daniela Ahoj Peťo, chcem sa opýtať,či sa niekedy chystáš koncertovať aj na severe Slovenska - Kysuce? Dík fíha, no tak to uvidíme, na rozpise koncertov na jar...zatiaľ nič konkrétne neviem...dúfam, že ano

10:57:50 - otázka od: Alča Pamätáš sa na koncert v Trenčíne v Piano Klube, kt. bol tento rok na jar? Nebol si z toho smutný a rozčarovaný, keďže tam prišlo tak málo ľudí??? Aj ja som tam bola, boli ste všetci super, teším s a na ďalší najbližší koncert. klubové koncerty sú komornejšieho rázu, ja si moc nepamätám, koľko bolo ľudí, ale zdalo sa mi že dosť:-)

10:58:39 - otázka od: Jano ake mile prekvapko, kuknem na bleskovky a tu Peto. Tak len ze ta pozdravim a spytam sa. Minule v M.Kameni si mi vravel, ze Musketierov hras 22.11, ale to sa nam nebude dat, kedy potom este, zeby sme sa dohodli aj s Andrejovcami a Rastovcami a prisli by sme ta kuknut. pozdrav nasu najkrajsiu strelkinu:):) Ďakujem pozdravím, no termíny nemôžem prezrádzať do éteru, tak potom asi súkromne:-)

10:59:14 - otázka od: DaNIEL Chcel by som sa opýtať či budeš mať koncert v Bratislave 6.12 lebo na juraj tatar com to je a na oficialnej tvojej nie budeme hrať, ale asi to nie je verejná akcia, ak ju ja nemám na stránke

10:59:26 - otázka od: lenka Ahoj Peťo, naučila Ťa už Danka strieľať? nenaučila, nedal som sa:-)

11:00:02 - otázka od: Dragon Fly Ahoj Peto,ak smiem wediet co pocuwas za music???? John Mayer, Jamie Cullum, RAy LaMontagne, Eric Clapton...

11:00:27 - otázka od: rengy naviazem na Mareka....myslim, ze by nezaskodilo obcas nahrat nejaku rokovu baladu, mas na to super stavany hlas. Aj ked ako vravis rock nie je velmi komercny. Ale mozno takym prepasovanim by sa ti podarilo nieco presadit. Uz len preto, ze si Peto Cmorik :) Drzim palce, vela dobrych hitov OK, budem na to myslieť:-)

11:01:08 - otázka od: DANIE Tvoje nove cd je super a chcel by som sa opýtať či si dostal nejake ponuky zo zahraničia Díky, zatiaľ nie, iba ak Čechy, ale budeme na tom pracovať

11:02:10 - otázka od: peter Kto ti piše texty? Ja a ešte ďalší textári ako Miro jurika, Miro Brezáni, Andy Ďurica a aj ešte neznámy Peter Papšo, Monika Hajšová

11:03:04 - otázka od: delfine, BB Ahoj Peľo, som rada, že som ťa tu zastihla naživo. Na ďalší tvoj album sme všetci v rodine čakali a s napätím... Som rada, že je už na svete, vyhľadám si ho...Zaujíma ma... Neviem ZATIAĽ teda, aké pesničky tam máš, ale verím, že sa objavia aj nejaké v angličtine. SVK je na angličtinu tiež pripravené, myslím. Ak nie sú na tom terajšom, čo tak v budúcom albume??? Teším sa však aj na tie v SJ. :))) Držím ti päste... Nech sa ti darí aj naďalej... aj tvojmu novému CDčku... aby si aj naďalej nám robil radosť novými a novými pesničkami a dobrou hudbou :) nádherný deň Ti praje delfine z BB Díky, na albume je jedna anglická, ale je super:-)

11:04:59 - otázka od: ixo Ahoj, nezda sa ti vela pytat 100.000 Sk za vystupenie ? :) je to otázka pohľadu...to by som ti musel vysvetliť...Langerová berie 300 000...:-)

11:06:17 - otázka od: jozco ahoj peto! aku skolu si skoncil? co budes robit potom, ked uz ta budu mat vsetci dost v radiach a na koncertoch? som učiteľ 1-12 HUdobnej a estetickej výchovy...ak keď ma to tu omrzí, pôjdem spievať ľuďom tam, kde budem mať pocit, že sa im to páči:-)

11:06:32 - otázka od: Barbora Ahoj Peto,mam velmi rada tvoje pesničky. aj ja, ďakujem:-)

11:07:40 - otázka od: timee Ahoj Peto! ja by som ti chcela povedat asi len tolko kedze som sa minuleho roku zdrziavala v zahranici a nemala som moznost sledovat SHS, ze ti gratulujem k vitazstvu. Myslim si ze si to vyhral pravom. Ako byvala choreografka ocenujem tvoju hudbu a najma dobre texty. Tak ti drzim palce nech sa ti dari.timi z roznavy už mi dávno nikto negratuloval k Superstar...:-) ďakujem

11:08:41 - otázka od: elka ahoj.planujes ist do sveta na skusy? chcel by som to skúsiť, máme v pláne nahrať nejaký anglický materiál, nejaké fakt dobré veci s dobrými angl. textami...uvidíme, čo z toho bude

11:09:39 - otázka od: Brúder Martin Ahoj.Ako to že si tak škaredý chalanisko ale na rozdiel od tohe vieš aj trochu spievať ? Ako to robíš ? vieš, to nemá nič spoločné jedno s druhým...mohol som dopadnúť aj horšie...napr. že by som bol pekný a nevedel nič:-)

11:10:39 - otázka od: janka Ahoj. mam doma tvoj 1. album a keď som ho púšťala môjmu vtedy ešte ani nie 3-ročnému synovi tak sa ľahko naučil celý refrén. Aj keď ťa videl niekde v telke tak si sadol a tíško pozeral. Myslíš, že už aj deti dokážu rozoznať hviezdy? deti sú veľmi otvorené, nemajú predsudky a reagujú spontánne, na to nikdy nezabudni pri ich výchove...už máme aj druhý album:-)

11:11:10 - otázka od: majo nazdarek, viem ze byvas v TT, tak som sa chcel opytat ci ta este nezlakal trnavsky spartak a jeho fanusikovia :-) už som jasne že bol na futbale...dosť dobreee

11:12:19 - otázka od: Miso Nazdar zda sa mi, ze si pribral od konca SHS2 je to pravda? jasne, celé 2 veľké kilogramy. Veľmi sa z toho teším:-)

11:12:50 - otázka od: jojo Pozdrav priatelku a jej sestru, ze sa v Bangkoku vobec nerozlucili. ok, odovzdám:-)

11:14:03 - otázka od: Vlado Ahoj Peto, keby si si este raz mohol vybrat ci svoju karieru pretlacis cez Superstar, urobil by si to? neviem, spravil som to a už sa nikdy nedozviem ako by to bol bez... človek sa musí v danej chvíli rozhodnúť

11:15:00 - otázka od: Vlado - skupina REFORM Zdravim ta!!! Ovplyvnila ta nejak svetova heavy metalova scena, kde patri napriklad HELLOWEEN kde spieval podla mna jeden z naj spevakov Michael Kiske a ine kapely, JUDAS PRIEST, METALLICA...? ano ovplyvnila, niekedy som to počúval, Walls of Jericho je napr. jeden z mojich naj albumov

11:15:17 - otázka od: katka Ahoj cmoro....som tvoja velka fanusicka....kde budes mat niekedy blizko koncert?chcela by som velmi tvoj autogram....papa www.cmoro.sk sekcia koncerty:-)

11:18:12 - otázka od: Slavka Ahoj Peťo! Som rada, že si obhajuješ 1.miesto v SHS2 a taktiež Slávika, čo myslíš kto vyhrá SHS3?Kto je Tvoj favorit?Držím palce v kariére, si dobrý! AHOJ :o)) ďakujem pekne...bolo to príjemné, ale už musíme končiť, tak sa majte a nezabudnite na to že ŽIJEM AKO VIEM...:-)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu