Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

Heather Mills: Chcú ma zabiť!

Heather Mills Zobraziť galériu (14)
Heather Mills

LOS ANGELES - Bývalá modelka Heather Mills McCartney povedala, že lži niektorých novín ju priviedli na pokraj zúfalstva.

Heather Mills McCartney, ktorá sa stále súdi o finančné vyrovnanie so svojím bývalým manželom Paulom McCartneym, vyzvala verejnosť, aby prestali kupovať bulvárne noviny. "Niekto sa nám vyhrážal smrťou, bola som blízko k samovražde. Som taká sklamaná," povedala v rozhovore pre britskú televíznu stanicu GMTV.

Vyhlásila, že o nej písali horšie ako o pedofiloch alebo vrahoch, pritom sa 20 rokov aktívne venuje charite. Nechce, aby si jej dcéra v budúcnosti prečítala na internete tento jednostranný príbeh. Na urážky médií podľa vlastných slov nereagovala kvôli svojej trojročnej dcére Beatrice. Dodala, že má sériu dôkazov o úmysle zabiť ju. Odvolala sa na políciu, ktorá ju údajne informovala o hrozbe smrti zo strany istej skupiny. Odmietla, že by noviny o tom informovala ona alebo jej priatelia. Tvrdí, že jej priatelia sú lojálni a novinári z nich nedostanú ani slovo.

Bývalý člen legendárnej kapely The Beatles Paul McCartney sa tiež sťažoval na veľký záujem médií o rozvod, ktorý možno povedie k najväčšiemu finančnému vyrovnaniu vo Veľkej Británii. "Je len jedna správna odpoveď - nepozerať sa, " povedal v májovom rozhovore. "Takže to nečítam," vyjadril sa.

Pár uzavrel manželstvo v roku 2002, len štyri roky po smrti Paulovej prvej manželky, ktorá podľahla rakovine prsníka. Médiá priniesli informácie, že bývalá modelka žiada od McCartneyho 60 miliónov dolárov, čo je v prepočte viac než 1,4 miliardy korún.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu