Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Paul McCartney sa opäť zaľúbil

Fotografie páru priniesol aj nemecký denník Bild.
Fotografie páru priniesol aj nemecký denník Bild.

NEW YORK - Má novú! Paulovi McCartneymu (65) zrejme trpký rozvod s Heather Mills neznechutil jeho náklonnosť k ženám. Kým s Heather sa bije o dcérku Beatrice, zároveň randí so 47-ročnou americkou milionárkou Nancy Shevell.

Paparazzi prichytili hudobníka v New Yorku, ako sa s Nancy bozkával v aute po spoločnej večeri v reštaurácii. Heather to poriadne nahnevalo.

Rozzúrená exmodelka zavolala Paulovi hneď po zverejení fotografií v britskej tlači. „Spýtala sa ho, čo dopekla chce dokázať. Bola nahnevaná, pretože jej o Nancy sám nepovedal,“ uviedol ich známy. „Tiež sa spýtala, ako sa bude Beatrice cítiť, keď uvidí svojho otca s novou priateľkou vo všetkých novinách,“ dodal známy.

Kým Paul je stále v stave manželskom, rovnako je aj Nancy. S multimilionárskym manželom Bruceom Blakemanom však žije oddelene. „Myslím, že ešte spolu ani nespali. Je to skôr romantický vzťah,“ uviedol ich priateľ. „Nancy je krásna, ale aj inteligentná. Tiež je bohatá, takže nejde po jeho peniazoch,“ myslí si známy.

S Paulom ju zblížila spoločná zlá skúsenosť. Sama v 90. rokoch prekonala rakovinu prsníka, ktorej podľahla aj Paulova manželka Linda.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu