Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Heather Mills o Paulovi McCartneym: Nadával mi do jednonohých šľapiek!

Paul McCartney Zobraziť galériu (10)
Paul McCartney

LONDÝN - Rozvodové konanie medzi Heather Mills a Paulom McCartneym prebieha v posledných dňoch pomerne hladko. Pôvodnú ostrú vojnu vystriedalo chladné prímerie.

Ale Heather sa nebráni v prípade komplikácií použiť nahrávky rozhovorov s manželom. V nich jej mimo iného hovorí „jednonohá šľapka“. Heather v poslednom z televíznych interview prezradila, že má stále u právnika odloženú škatuľu s dôkazmi. A keby sa jej niečo stalo alebo sa jej budú vyhrážať, dostanú sa nahrávky do rúk patričných osôb. Tie by potom veľmi poškvrnili kredit nielen Paula McCartneyho, ale tiež jeho dcéry Stelly.

„Existujú isté nahrávky, ktoré podľa Heather dokazujú, že ju Paul označoval ako jednonohú šľapku. Dúfa, že toto ľuďom napovie, s čím všetkým sa musela vyrovnať a pomôže verejnosti urobiť si vlastný názor na to, kto môže za rozpad manželstva,“ prezradil zdroj denníku NOTW. Veľmi nelichotivo sa vyhrážala svojej macoche tiež Paulova prvá dcéra Stella McCartneyová. „Dúfam, že prídeš i o tú druhú prekliatu nohu!“ kričala vraj návrhárka na Millsovú do telefónu. Bývalá modelka Heather prišla o nohu v roku 1993 po nehode na motorke.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu