Utorok7. máj 2024, meniny má Monika, zajtra Ingrida

Bartošovej cena na Slovensku: 50-tisíc za jednu pesničku?!

Iveta vyzerala oddýchnutá. Zobraziť galériu (12)
Iveta vyzerala oddýchnutá. (Zdroj: Nový Čas)

BRATISLAVA - Známa česká speváčka Iveta Bartošová (41) sa po nedávnom prepustení zo psychiatrickej klinky objavila v pondelok popoludní v televízii JOJ. Do Bratislavy prišla nakrúcať vianočné vydanie Hudobnej horúčky.

Novému Času sa podarilo zistiť, koľko mohla česká hviezda za vystúpenie zobrať, ako aj to, kde sa Bartošová takmer mesiac ukrývala...

Psychicky oddýchnuto pôsobila Bartošová pri pondelňajšom nakrúcaní v Jojke. Podľa zistení Nového Času sa speváčka cítila výborne a pôsobila uvoľnene. Jediné, čo pripomínalo jej nedávne problémy, boli kilá navyše, ktoré pribrala v dôsledku užívania antidepresív. S pokojným výrazom v tvári zaspievala svoj hit Tri oriešky pre popolušku.

Podľa informácií Nového Času mohla za svoje vystúpenie dostať maximálne 50-tisícový honorár.Navonok vyrovnaná Bartošová však akýkoľvek kontakt s médiami odmietla. „Prepáčte, pani Bartošová si neželá rozhovory a nechce, aby sme vám poskytovali akékoľvek informácie,“ povedala členka štábu. Sama speváčka sa výrazne ohradila aj proti neželanému foteniu.

Zdá sa, že po návšteve Slovenska je koniec aj dohadom, kde sa speváčka po liečbe v Kroměříži takmer mesiac ukrývala. „Hovorila niečo o portugalskom ostrove Madeira,“ dodal zdroj Nového Času. Bartošová sa z ostrova večnej jari vrátila len pred niekoľkými dňami. Na Madeire oddychovala aj so synom Arturom (10), o ktorého stále bojuje s jeho otcom Ladislavom Štaidlom.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu