Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Cmorik: Najskôr nevera, a potom... Koniec lásky?!

Zrejme posledná spoločná fotka dvojice z krstu Cmorikovho albumu. Zobraziť galériu (7)
Zrejme posledná spoločná fotka dvojice z krstu Cmorikovho albumu. (Zdroj: Nový Čas)

BRATISLAVA - Stal sa druhou slovenskou SuperStar a na chvíľu mu patril svet! Rozbiehal úspešnú spevácku kariéru a našiel si babu, ktorú by mu mohol závidieť nejeden chlap.

Ani to však Petrovi Cmorikovi (28) nestačilo. Po roku a pol podviedol svoju priateľku Danku Bartekovú (23) s inou. Tá sa z toho podľa informácií Nového Času zrútila.

Vzťah speváka a športovkyne, zdá sa, skončil. Novinári Cmorika pred pár dňami nachytali, ako sa drží a údajne aj bozkáva na ulici s herečkou Miroslavou Partlovou (22).

Len pred týždňom sa pritom Cmorik so športovou strelkyňou Dankou objavili spolu na krste spevákovho druhého albumu. Aj keď Danka prišla svojho partnera podporiť, Cmorik sa jej príliš nevenoval. Jeho pozornosti sa už vtedy musela priam dožadovať. Podľa informácií Nového Času medzi párikom už dlhšie nebola taká veľká láska. Dankino najbližšie okolie dokonca speváckej hviezde zo SuperStar neverilo od začiatku. Sám Cmorik sa pre médiá o ich vzťahu vyjadroval dosť opatrne.

„Ešte mi je takto dobre. Najskôr budem musieť na to vytvoriť prostredie, aby som si mohol založiť rodinu. Keď budem vedieť, že to ozaj chcem, tak potom. Ak bude dovtedy s kým,“ odpovedal na otázky, či uvažuje nad založením rodiny. Miroslava Partlová odmietla včera k celej záležitosti čokoľvek povedať: „K tomuto sa nebudem vyjadrovať, prepáčte.“

Na otázku, či v prípade Cmora ide o niečo dlhodobejšie, len dodala: „Pozrite sa, nejde vôbec o nič.“ Partlová sa s Cmorikom spoznala na doskách Novej scény, kde obaja účinkujú. Spevák aj jeho frajerka včera nedvíhali telefóny. Podľa našich informácií mal Cmorik napoludnie odletieť na vystúpenie do Brazílie. Napriek všetkým problémom, vrátane dopravy, napokon odcestoval. Zdá sa, že spevák si svoj odchod dobre načasoval, no vysvetleniu celej aféry sa zrejme ani tak nevyhne.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu