Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Cmorikova aférka: Priateľka mlčí, milenka prehovorila

Peter Cmorik Zobraziť galériu (19)
Peter Cmorik (Zdroj: Nový Čas)

BRATISLAVA - Narobil množstvo problémov a odišiel do Brazílie. Spevák Peter Cmorik (28) si svojím úletom s divadelnou kolegyňou Mirkou Partlovou (22) poriadne zavaril u svojej priateľky Danky Bartekovej (23).

Kým však Cmorova priateľka statočne mlčí a čaká na jeho návrat, aby jej všetko vysvetlil, spevákova údajná milenka románik naďalej zamotáva.

Spevák, ktorý sa v súčasnosti vyhrieva v slnečnej Brazílii, odmieta o afére s neverou hovoriť. Jeho priateľka Danka sa taktiež k situácii nevyjadruje a rozoberať krízu v jej vzťahu s Petrom odmieta aj jej najbližšie okolie. Podľa informácií Nového Času zatiaľ Cmorova frajerka fotografie, na ktorých sa spevák bozkáva s herečkou Mirkou Partlovou, nehodnotí. Čaká, ako jej ich Cmoro vysvetlí, keďže pred odletom tak nestihol urobiť.

„Danka stále nerozumie, čo sa stalo, preto si to chce čo najskôr s Peťom vydiskutovať a až potom sa budú obaja k celej záležitosti vyjadrovať,“ prezradil človek z blízkeho okolia úspešnej reprezentantky.

Jediná, ktorá sa v celej aférke naďalej zamotáva, je Partlová, ktorá so spevákom účinkuje v divadle Nová scéna. „S Peťom sme kamaráti a kolegovia, určitá sympatia medzi nami je, ale nejde o žiaden vážny vzťah,“ povedala Novému Času.

Ešte v pondelok tvrdila, že nejde vôbec o nič. Podľa našich informácií sa sama Partlová už pre inkriminované fotografie rozišla s priateľom. Herečka to však rezolútne popiera: „Nerozišla som sa, to určite nie.“
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu