Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Danica Jurčová: Z kolegov si robí sexuálne obete!

Danica Jurčová Zobraziť galériu (5)
Danica Jurčová

PRAHA/BRATISLAVA - Sexuálna dračica! Takú povesť má v Česku slovenská herečka Danica Jurčová (31). České médiá najnovšie začali vyťahovať jej vzťahy s hereckými kolegami, ktorých vraj zviedla.

Teraz sa v ohrození ocitol aj český herec Filip Blažek (34), s ktorým Danica účinkuje v novom seriáli Jojky a Primy.

Svoje filmové partnerstvá už Jurčová neraz s radosťou premenila do partnerstiev skutočných. Tak to bolo s Michalom Dlouhým, s ktorým prežila románik pri nakrúcaní filmu Zůstane to mezi námi. Rodenovi pre osudovú Danicu takmer skrachoval dlhoročný vzťah s partnerkou Janou Krausovou. Český plejboj Sagvan Tofi si zas s Danicou užil v jojkárskej šou Celebrity Camp a stal sa ďalšou trofejou v jej zbierke. Spontánna herečka „asistovala “ aj Jiřímu Bartoškovi pri jeho slávnom kúpeli v bratislavskej fontáne.

V bezprostrednej blízkosti slovenskej krásky sa teraz ocitol herec Filip Blažek, ktorý si po jej boku zahrá kriminalistu v pripravovanom seriáli Jojky a Primy. Na svoju hereckú partnerku stále čaká. „Má to byť Danica Jurčová,“ prezradil Novému Času s tým, že keď sa dozvedel o jej povesti sexuálnej dračice, nechcel tomu veriť. „Hádam to len ľudia tak chcú vidieť. Ale asi dostanem vopred doma na zadok,“ smial sa zatiaľ herec.

Jurčová sa zas na snahe médií urobiť z nej osudovú ženu baví: „Všimla som si, že médiá ma chcú dať do škatuľky femme fatale. A je ťažké im to vyvracať. Nič také sa však nedeje. S Filipom sa poznáme dlhé roky a obaja máme k práci veľmi profesionálny prístup. Ako kolegovia sa na takýchto veciach vždy smejeme. Filip má fungujúce manželstvo a ja mám tiež svoj vzťah so scénografom Martinom.“

Týchto zviedla:


2003: Michal Dlouhý
Danica Jurčová: Z kolegov
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: BLESK)


2006: Karel Roden
Danica Jurčová: Z kolegov
Zobraziť galériu (5)


2007: Sagvan Tofi
Danica Jurčová: Z kolegov
Zobraziť galériu (5)


2007: Momentálne je v ohrození Filip Blažek
Danica Jurčová: Z kolegov
Zobraziť galériu (5)
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu