Utorok7. máj 2024, meniny má Monika, zajtra Ingrida

Britney zošalela: Uprostred obchodu si stiahla nohavičky

Britney Spears Zobraziť galériu (20)
Britney Spears (Zdroj: Profimedia)

LOS ANGELES - Najskôr sa rozšírili klebety, že Britney Spears je tehotná a teraz bola speváčka dokonca obvinená z krádeže parochne.

Incidentom údajne vyvrcholila dvojhodinová návšteva bývalej popovej princezny v obchode pre dospelých. Problémy začali, keď personál odchodu upozornil Britney, že si z hygienických dôvodov nemôže vyskúšať spodné prádlo. To ju poriadne rozčúlilo a pred šokovanými zákazníkmi si stiahla nohavičky.

"Jednoducho si zrazu uprostred obchodu stiahla nohavičky, odhodila ich a začala si pred neveriacimi pohľadmi asi paťnástich zákazníkov skúšať pánske šortky. Zamestnanci jej hovorili, aby prestala, ale ona na to iba: ´Keď nemôžem v kabínke, oblečiem si ich tu.´ Bolo to, ako keby ste hovorili s malým dieťaťom," popísal speváčkin hysterický výstup jeden zo svedkov.

Naštvaná Britney následne vytiahla svoju kreditku, zaplatila a vyrútila sa z obchodu. A cestou ešte stihla ukradnúť parochňu jednej z figurín. Zatiaľčo popová diva "úradovala" v západnom Hollywoode ako čierna ruka, hudobný producent J.R. Rotem odmietol, že by dieťa, ktoré Britney čaká, bolo jeho.

A čo na to budúca mamička? Včera napísala svojmu blízkemu priateľovi Samu Luftimovi, že jej tehotenstvo je "pekná kravina".

Profil Britney Spears pri príležitosti blížiacich sa jej narodenín >>
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu