Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Michaelovi Jacksonovi odtrhol syn kus tváre

Michael Jackson takto nedávno nakupoval v kníhkupecte. Zobraziť galériu (17)
Michael Jackson takto nedávno nakupoval v kníhkupecte.

LOS ANGELES - Stovky vtipov a anekdotických príhod bolo napísaných o rozpadávajúcej sa tvári Mchaela Jacksona. Teraz sa zdá, že nie sú vymyslené a zakladajú sa na pravde.

Pred pár týždňami svet obleteli spevákove snímky, na ktorých je jeho tvár doslova oblepená náplasťami. A dnes je jasné, kto mu tie zranenia spôsobil. Jeho syn Prince Michael II. ho vraj pri hraní udrel do tváre tak, že pera popového kráľa explodovala.

A Jackson musel ihneď k svojmu plastickému chirurgovi, ktorý mu dal všetko do poriadku. „Udrel ho tváre nešťastnou náhodou jeho mladší syn Prince Michael II., keď sa hral v jeho blízkosti a časť Jacksonovej hornej pery praskla. Táto nešťastná náhoda viedla k hysterickému záchvatu. Jackson hneď upaľoval k plastickému chirurgovi, aby mu zranenie rýchlo ošetril,“ prezradil zdroj magazínu Metro. Lenže otrasený nebol len samotný spevák, ale aj jeho syn, pre ktorého vraj bola nehoda hororom. „Niet divu. Veď ktoré dieťa by bez následkov prežilo zážitok, keď otcovi odpadne kus tváre,“ dodal zdroj.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu