Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Karol a Michal Farkašovskí: Súboj otca a syna v správach

Karol Farkašovský s rozhodnutím svojho syna nie je spokojný, ale rešpektuje ho. On zostáva verný Markíze. Zobraziť galériu (4)
Karol Farkašovský s rozhodnutím svojho syna nie je spokojný, ale rešpektuje ho. On zostáva verný Markíze. (Zdroj: Nový Čas)

BRATISLAVA - Donedávna kopali obaja za rovnakú televíziu. Otec, Karol Farkašovský (52) ako moderátor hlavnej spravodajskej relácie TV Markíza a jeho syn z prvého manželstva Michal Farkašovský (29) v úlohe redaktora spravodajstva.

Dnes je to už inak. Mladý redaktor bude moderovať nové Krimi Noviny v konkurenčnej TV JOJ, ktoré pôjdu v rovnakom čase ako markizácka spravodajská relácia. Michal tak s otcom bude zvádzať súboj na obrazovke v prime time.

Markizák Michal Farkašovský bude od piatka zamestnancom TV JOJ a v sobotu o 19. bude mať svoju moderátorskú premiéru. "Bola to pre mňa výzva. Je to pozícia, ktorá sa málokedy a vlastne nikdy neodmieta," odôvodnil svoje rozhodnutie prestúpiť ku konkurencii Michal. Na to, že budú s otcom o diváka súperiť v rovnaký čas vo večerných správach, má jasnú odpoveď. "My sme stále otec a syn a je to len o tom, ako to prijmú diváci," hovorí mladý moderátor. Rovnaký názor má aj jeho otec Karol, ktorý však s rozhodnutím syna nie je spokojný. "Boli sme kolegovia a teraz budeme partnermi, každý však v inej televízii. A pokiaľ ide o jeho rozhodnutie, podľa mňa je nesprávne z rôznych dôvodov. Ale rešpektujem to," prezrádza Karol Farkašovský. "Myslím si, že z hľadiska profesionálneho napredovania by bolo pre neho lepšie, ak by zostal. Ale rozhodol sa inak. Na našom vzťahu sa tým však nič nemení," dodal Michalov nespokojný otec. Michal s otcom nechce súperiť. Myslí si, že to ani nie je možné. "Sú to dve rozdielne relácie a jedna je úplne nová," dodáva. Markíza rozhodnutie mladého moderátora musí len rešpektovať: "Nemáme problém nahradiť Michala Farkašovského minimálne rovnako kvalitnou náhradou, a preto jeho odchod bez najmenších problémov akceptujeme," vyjadrila sa hovorkyňa Markízy Oľga Dúbravská. Jojka je však s novým úlovkom spokojná: "Michal má v sebe obrovský potenciál a sme veľmi radi, že sa stane súčasťou nášho tímu," povedala hovorkyňa TV JOJ Tatiana Tóthová.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu