Nedeľa19. máj 2024, meniny má Gertrúda, zajtra Bernard

Paris sa zrútila! Zakázali jej prísť na udeľovanie Oscarov!

Paris Hilton nesmie prísť na Oscary, pretože ničí meno kinematografie. Zobraziť galériu (15)
Paris Hilton nesmie prísť na Oscary, pretože ničí meno kinematografie. (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES – Paris Hilton (27) je zúfalá! Už sa videla na červenom koberci 80. ročníka udeľovania Oscarov, no jej posledný herecký výkon bol podľa odborníkov Akadémie filmového umenia takou katastrofou, že ju na galavečer vôbec nepustia.

Medzi skutočne talentovanými hviezdami nemá táto škandalózna dedička hotelového impéria čo robiť. Paris si už vraj na slávnostnú udalosť zaobstarala aj šaty od návrhárky Kiry Plastininy, za ktoré dala až štyri milióny dolárov (90 miliónov Sk; 2, 7 milióna eur)!

Organizátori však usúdili, že Paris svojím výkonom vo filme The Hottie and The Nottie ničí dobré meno kinematografie, s ktorou tento film aj tak nemá nič spoločné. Film v USA zarobil za prvý týždeň po premiére film úbohých 26-tisíc dolárov (582-tisíc Sk; 17 600 eur).

„Plakala, keď sa dozvedela, že tam nesmie ísť. Tak zúfalo túži po tom aby ju brali vážne ako herečku. Dúfala, že by tam mohla získať nejaké kontakty,“ prezradil zdroj blízky Hiltonovej pre britský Daily Star. Ceremoniál odovzdávania prestížnych Oscarov sa uskutoční v Hollywoode 24. februára.


Trailer k filmu The Hottie & The Nottie




Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu