Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Šindlerovej priznanie: Opustila som ho!

Posledné spoločné foto: 26.1. 2008: Dvojica sa ešte stihla ukázať na Bratislavskom bále. Zobraziť galériu (25)
Posledné spoločné foto: 26.1. 2008: Dvojica sa ešte stihla ukázať na Bratislavskom bále.

BRATISLAVA - Je to potvrdené! Martina Šindlerová (19) a Branislav Zahradník (34) spolu defi nitívne skončili. Po 3 rokoch speváčka bývalého člena manažmentu STV, ktorého spoznala na SuperStar, opustila.

Novému Času včera o rozchode s milencom poskytla exkluzívnu spoveď. Strieborná finalistka SuperStar Martina Šindlerová a súčasný šéf Dopravného podniku Bratislava Branislav Zahradník sa definitívne rozišli. Novému Času to včera priznala samotná speváčka, ktorá doteraz zaryto mlčala a akoby sa prepadla do zeme. Zareagovať sa rozhodla až na víkendové fotografie Nového Času, na ktorých jej exmilenec Branislav Zahradník trávi víkend na Donovaloch s bývalou partnerkou Hankou a svojimi deťmi.

„Áno, je to pravda, s Braňom sme sa rozišli. Odsťahovala som sa od neho. Prepáčte, ale viac sa k tomu vyjadrovať nebudem. Je to za mnou, prosím, pochopte, že ide o moje súkromie,“ prezradila mladá speváčka, ktorá sa so svojím o 15 rokov starším partnerom rozišla po takmer troch rokoch.

Prominentný párik sa naposledy spolu v spoločnosti ukázal 26. januára na Bratislavskom bále. Ešte v pondelok však informáciu o rozchode s mladučkou speváčkou Zahradník odmietol potvrdiť: „Viete čo, ja by som sa k tomu nechcel vyjadrovať.“ Bývalý člen manažmentu STV nás odkázal na Martinku, ktorá bola o deň nato prístupnejšia ako jej bývalý partner. Podľa informácií Nového Času sa dvojica rozišla približne pred mesiacom. Čo je skutočnou príčinou konca ich vzťahu, to vedia len oni dvaja...

KONIEC SUPERSTÁROVSKÝCH PÁRIKOV NA SLOVENSKU?

Zdenka Predná a Šarkan sú posledným párikom, ktorý spolu vydržal aj tri roky po skončení prvej série SuperStar. Ako prví sa po sedemmesačnej známosti rozišli Koščová a Jaroš, minulý mesiac sa skončila láska medzi Banášovou a Bezdedom a ani Šindlerová sa nevydá za Zahradníka. Rebelant Mikla sa síce s Majou Legátovou oženil, ale medzitým sa chceli aj rozviesť. Naopak, Konček priateľku Dvorskú opustil, ale nedávno sa opäť dali dokopy.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu