Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Misska Magdaléna Šebestová: Nahote v modelingu sa vyhýbam

Miss Slovensko 2006 Magdaléna Šebestová. Zobraziť galériu (11)
Miss Slovensko 2006 Magdaléna Šebestová.

BRATISLAVA - Miss Slovensko 2006 Magdaléna Šebestová (23) má všetko, po čom túžila. Nedávno dokončila bakalárske štúdium na Fakulte masmediálnej komunikácie v Trnave a ako sama vraví, práca v médiách by ju bavila.





Misska Magdaléna Šebestová: Nahote



„Predstavujem si, že moja budúca práca bude zároveň aj môj koníček, takže chcela by som byť v budúcnosti v spojení so žurnalistikou a médiami a dúfam, že sa mi to podarí.“ Nad tým, v akom médiu by chcela pracovať zatiaľ nepremýšľala. „Myslím si, že písanie je o človeku, aj keď do toho zasahujú rôzni ľudia, ale keď je človek odhodlaný, tak bude úspešný v každom smere. Či to bude denník, týždenník, bulvár alebo mienkotvorné noviny,“ povedala.


O práci v médiách:





Magda na jeseň minulého roku dokončila reklamnú kampaň pre mexickú firmu a tá sa vzápätí rozhodla vyrábať exkluzívnu spodnú bielizeň, ktorá nesie jej meno. O sebe však hovorí, že je príležitostnou modelkou. „Je to určitý druh relaxu, stretávam nových ľudí a umožňuje mi to spoznávať iné krajiny, zdokonaľovať sa v jazyku, byť priebojnejšia, komunikatívnejšia,“ hovorí o modelingu. Je to zvláštna časť života, z ktorej sa snaží zobrať len to najlepšie.


O modelingu:





V modelingu sa častokrát stretávame s aktmi a nahotou, ako takou. Podľa Miss Slovensko 2006 je nahota v modelingu vecou normálneho vývoja a nemala by sa brať ako niečo, čo tu nebolo. „Ľudia chcú vidieť niečo nové, niečo pikantnejšie. Ja sa tomu snažím vyhýbať. Poviem pravdu, som tvárou značky pre spodnú bielizeň, ale išla som do toho len vtedy, keď som zistila, že to fotografovala žena a že tím okolo toho sú ženy.“ Magda sa snaží robiť veľmi pekné, decentné fotografie, ktoré nič neodhaľujú. „Ja sama by som osobne mala s nahotou problém. Snažím sa ísť takou svojou cestou a nikdy si nechcem povedať, že sa za niečo hanbím. Tak sa vlastne nahote vyhýbam,“ usmiala sa.


O nahote v modelingovom priemysle:





Magdaléna je už takmer rok priateľkou známeho slovenského futbalistu Filipa Šeba, momentálne obliekajúceho dres francúzskeho prvoligového klubu FC Valenciennes. Precestovala už veľa krajín, no svoju budúcnosť spája so Slovenskom. „Určite sa však vrátim domov, pretože so Slovenskom ma spájajú moji známi, blízki, rodina, takže určite svoju budúcnosť vidím tu na Slovensku. Je to možno hudba ďalekej budúcnosti, ale určite chcem raz viesť pokojný život s manželom a deťmi.“


O rodine a živote na Slovensku:


Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu