Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Viki Matušovová: Sedemnástka v muzikáli

Viki Matušovová - budúca hviezda elánovského muzikálu.
Viki Matušovová - budúca hviezda elánovského muzikálu. (Zdroj: Nový Čas)

BRATISLAVA - Sympatická "sedemnástka" Viki Matušovová (17) z Hontianskych Nemiec v šou Elán je Elán porazila vďaka diváckym hlasom skúsenú súperku Soňu Jányovú (28) z Dolného Kubína. Mladá gymnazistka bola však aj napriek sympatiám poroty po vyhlásení výsledku prekvapená a dojatá.

"Každý sa ma pýta, na čo som myslela. Na nič. Nič a v tej chvíli vôbec nič," povedala šťastná Viktória, ktorú do pripravovaného muzikálu chceli aj samotní elánisti. Viki vraj za svoj úspech vďačí aj svojmu talizmanu v podobe slniečka, ktoré nosí na krku.

Po skončení ženského finále Elán je Elán víťazka Viki Matušovová pobehovala po scéne v zelených šatách šťastná a úplne bosá. Netradičný prejav radosti okomentovala takto: "Na podpätkoch som mala premiéru a boleli ma nohy, aj teraz ma ešte bolia lýtka," povedala jedným dychom mladá speváčka, ktorá si finálový večer užívala. Nečudo, veď porotcovia ju za pieseň Voda čo ma drží nad vodou zahŕňali slovami chvály.

"Keď som ju spievala, myslela som pri tom na jedného človiečika. Kto to bol si nechám pre seba," povedala tajomne Viki, ktorej sa ženské finále vydarilo. "Bolo to niečo úžasné. Soňa bola pre mňa veľmi silný súper," dodáva Viktória, ktorá sa z úspechu tešila spolu s vyše stovkou skalných fanúšikov a s najbližšími. "Prišli poschodovým autobusom - dokonca aj všetci moji spolužiaci," prezradila Viki čo-to o kolektíve údajne najhoršej triedy v škole. Tá však na svojich spolužiakov nedá dopustiť.

"V škole sú všetci super. Vychádzajú mi v ústrety a spolužiaci mi dokonca niekedy urobili aj ťaháky, keď som sa kvôli súťaži nestihla pripraviť na písomku," prezradila na seba študentka, ktorá počas každého kola mala na krku svoj talizman - slniečko. Počas nedeľňajšieho finálového kola na nej však prívesok nebolo vidieť. "Mala som ho pri sebe, ale nemohla som ho mať na krku, tak som si ho dala do podprsenky," prezradila svoje malé tajomstvo usmievavá Viki.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu