Nedeľa19. máj 2024, meniny má Gertrúda, zajtra Bernard

Tom Cruise: Prečo ženy tohto muža milujú?

Kdekoľvek sa objaví, obdivovateľky sa naňho hystericky vrhajú. Zobraziť galériu (3)
Kdekoľvek sa objaví, obdivovateľky sa naňho hystericky vrhajú.

Meria len 1,70 metra, je milý a vždy zdvorilý. Nikdy nebol zapletený do škandálov a má povesť jedného z najslušnejších mužov Hollywoodu. To ale neznamená, že je nudný. Naopak - ženy ho doslova zbožňujú! Prečo ich priťahuje ako magnet?

Tom nie je žiadny playboy, neusporadúva žiadne bezuzdné večierky ani nejazdí na luxusných športiakoch. Nepatrí k vetroplachom, ktorí striedajú ženy ako rukavičky. Vôbec nie: Tom je verný, má rád deti a je z hĺbky duše dobrákom.

Najradšej trávi čas v spoločnosti svojej rodiny, a preto nedávno vymenoval staršiu sestru Lee Ann za svoju tlačovú hovorkyňu. Patrí totiž k superboháčom, pre ktorých dôveryhodní ľudia predstavujú cennú raritu. Odpoveď na to, prečo Tom Cruise nadovšetko miluje usporiadaný život, treba hľadať v jeho detstve: vyrastal ako dieťa osamelej, ťažko pracujúcej matky, s ktorou sa neustále sťahoval a musel vystriedať 15 škôl.

O svojej mame sa Cruise vyjadruje s láskou ako o "mimoriadnej žene", o otcovi nie. "Bol to komplikovaný muž. Boli sme si blízki asi rok - keď som mal desať." Potom sa rodičia rozviedli a Tom ostal jediným mužom v rodine. Vyrastal medzi ženami a dodnes si zachoval starostlivý postoj k mame aj k trom sestrám. Peňazí v rodine bolo málo, preto začal Tom zarábať ako predavač zmrzliny. Ako osemnásťročný odišiel na hereckú školu, ale rodinu podporoval naďalej - až do roku 1986, keď sa mu filmom Top Gun podaril prelom. Odvtedy zarobí za každý film priemerne 16 miliónov dolárov.

Pre deti má vždy čas

Aj ako veľká hviezda si však zachoval spontánnosť. "Mal som mamu, ktorá bola večným optimistom." S otcom to bolo čosi iné. "Vedel byť veľmi zlostný a ja som sa naučil nedôverovať mu. Často mi čosi sľúbil, a potom to nedodržal." Tom sa z tejto skúsenosti poučil a sám to robí lepšie. "Moje deti vedia, že keď poviem Sľubujem, môžu sa na to spoľahnúť." Preto majú Isabella (11) a Connor (9) vždy prednosť. Len čo zatelefonujú, alebo s ním chcú stráviť poobedie, Tom odvolá všetky stretnutia. S exmanželkou Nicole sa opäť zblížil natoľko, že sú schopní starať sa o deti spoločne. "Som tu pre nich. Pre deti, pre Nicole, pre všetkých."

Nenávidí samotu

Dvakrát rozvedený Tom Cruise neskrýva, že mu manželstvo veľmi chýba. ,,Ako ženatý som sa cítil dobre. Dokonca veľmi. Viem, že jedného dňa sa znova ožením. Nájdem človeka, s ktorým budem chcieť stráviť zvyšok života. Jednoducho mám rád priateľstvo a dôvernosť, aké existujú len v manželstve a rád sa starám o blízkeho človeka." A on sám? Je šťastný? ,,Za svoje šťastie zodpovedá každý sám," odpovedá. ,,Nikdy som sa nestaval do pozície ukrivdeného dieťaťa, ktorému rodičia sfušovali život. Prežil som aj poriadne ťažké časy, ale nikdy som nehovoril: Tak, za toto môže môj otec!"

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu