Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Milla a Angelina: Sme spriaznené duše

Milla sa netají tým, že Angelinu zbožňuje a rada sa na ňu pozerá. Zobraziť galériu (13)
Milla sa netají tým, že Angelinu zbožňuje a rada sa na ňu pozerá.

LOS ANGELES - Keby všetci boli takí úprimní ako Milla Jovovich... Krásna modelka a herečka otvorene diskutuje o svojom komplexe z malých pŕs a netají sa tým, čo cíti k sexi kolegyni Angeline Jolie. Aj keď ešte nenašla toho pravého, konkurencie zo strany Angeliny sa nebojí.

Milla tvrdí, že s Angelinou sú spriaznené duše. "Nepozerám sa na ňu ako na konkurentku, ale ako na spojenca. Máme veľa spoločného. Sledujeme rovnaký cieľ."

Hviezda filmu Modrá lagúna 2 zbožňuje, keď sa môže na Angelinu pozerať. "Je veľmi príťažlivá," netají herečka. K tomu všetkému má aj zdravé sebavedomie. Toho pravého si ešte 28-ročná Milla nenašla, no ani v mužských otázkach sa necíti krásnou Angelinou ohrozená.

"Vždy, keď ju vidím, zdá sa mi, akoby ma reprezentovala," tvrdí Milla. Obe herečky spájajú aj úlohy v akčných filmoch. Milla v hlavnej úlohe filmu "Resident Evil" pripomínala mladšiu sestru Lary Croft.

Niečím sa však od "veľkej" archeologičky predsa len líši. Priznáva, že ju trápia malé prsia. A nielen ju. "Producenti ma nemajú radi. Vo všetkých filmoch totiž musia moje prsia dotvárať počítačom," prezrádza.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu