Nedeľa19. máj 2024, meniny má Gertrúda, zajtra Bernard

Troška kokaínu neuškodí, tvrdí kontroverzná Lily Allen

Lily Allen Zobraziť galériu (6)
Lily Allen (Zdroj: SITA)

LONDÝN - Nemá rada kresťanské náboženstvo, s orálnym sexom začala na strednej škole a nebojí sa obuť ani do hudobného vydavateľstva, ktoré ju zastupuje. Mladú speváčku Lily Allen (23) viac ako hudba preslávila pestrá drogová minulosť, za ktorú sa však ani trocha nehanbí!

Hoci Lily na prvý pohľad vyzerá ako slušná mladá dáma, vyrástol z nej poriadne divoký kvietok. V katolíckej škole, ktorú navštevovala, sa jej síce snažili vtĺcť do hlavy, že homosexualita, cudzoložstvo a užívanie drog sú strašne zlé, domáca realita ju však presvedčila o opaku. Všetci mamini kamoši totiž patrili medzi gayov, otec mal množstvo mileniek a v dome sa povaľovali najrôznejšie opiáty. Niet divu, že speváčka sa u kresťanov dlho neohriala - vykopli ju za pitie alkoholu a obsluhovanie pánskych prirodzení!

Príťažlivá tmavovláska má za sebou krátku kariéru dílerky extázy na Ibize a kokaín začala brať aj napriek tomu, že o to veľmi nestála. Dnes užívanie drog verejne obhajuje tým, že vďaka nim sa z človeka automaticky nestáva prostitútka, násilník ani díler, a preto v "rozumnom" množstve nemôžu uškodiť: "Poznám veľa ľudí, ktorí užívajú kokaín trikrát do týždňa, vstanú a idú do práce. Ale túto stranu príbehu nikdy nepočujete."

Lily si servítku pred ústa nedáva ani pri hodnotení hudobných spoločností, ktoré sú podľa nej momentálne na katastrofálnej úrovni. Pred dvadsiatimi rokmi by vraj dostala izbu v hoteli Ritz, na stole by mala desať kytíc kvetov a päť gramov kokaínu. Zo súčasného prístupu EMI Group, s ktorým podpísala zmluvu, sa jej obracia žalúdok: "Keď požiadam o hotel v Paríži, dostanem dvojhviezdičkový brloh v ôsmom obvode na vlastné náklady!" Stane sa Lily Allen svojimi odvážnymi vyjadreniami rovnako známa ako Pink?

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Napíšte nám na tipy@topky.sk!  

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu