Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Kúpila si Angelina svojho syna?

Adopcia druhého syna oscarovej herečky zaváňa podvodom. Zobraziť galériu (14)
Adopcia druhého syna oscarovej herečky zaváňa podvodom.

LOS ANGELES - Všetko nasvedčovalo tomu, že si hollywoodska herečka Angelina Jolie (29) svojho druhého syna adoptovala legálne. Z Ruska sa však teraz šíria nepríjemné klebety. Angelina si syna kúpila dávno pred oficiálnou adopciou!

Doterajšia oficiálna verzia adopcie Angelininho druhého syna začala utajovanou cestou do Moskvy v auguste tohto roku, počas ktorej objavila malého Gleba v sirotinci. Pre komplikované formality sa musela zapísať do poradovníka a čakať pol roka, kým sa Gleb oficiálne stane jej synom. Ruský denník Moskowski Komsomolec však celú adopciu spochybňuje.

Angelina vraj s biologickou matkou malého chlapca dávno predtým uzavrela zmluvu o tom, že Gleba prevezme do svojej starostlivosti. Podľa agentúry WENN si vraj chudobná Ruska za svojho syna od Angeliny vypýtala obrovskú sumu peňazí. Angelina mala bábätko dostať hneď po zaplatení. Podľa ruských novín dokonca dieťa hneď po narodení zapísali na matrike s menom prominentnej matky, aby tak obišli byrokratické papierovačky. Malý Gleb je vraj už so svojou novou matkou a kambodžským bračekom Maddoxom v USA.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu