Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Ďalší trapas Lily Allen - priehľadná sukňa a prášok v nose!

Lily Allen Zobraziť galériu (8)
Lily Allen

LONDÝN - Vychytená mladá hviezda sa vie poriadne zabávať. V zhone nočného života si nestihla všimnúť čierne nohavičky, ktoré jej presvitali spod priehľadnej sukne. Aby toho nebolo málo, po konzumácii drog si ani poriadne neutrela nos.

Na dobrú party sa treba patrične pripraviť. To si zrejme povedala aj speváčka Lily Allen predtým, ako zavítala na súkromný večierok Matthewa Freuda v známej časti západného Londýna.

Postup svojich príprav však evidentne mierne poplietla. Najprv sa trošku posmelila požitím omamných látok a až potom si to namierila do šatníka s cieľom vybrať si vhodné oblečenie. A výsledok? Euforický výraz tváre, stopy po bielom prášku v nose a šaty zviditeľňujúce spodnú bielizeň.

Lily sa už dávnejšie priznala, že slávne začiatky nezvládala najlepšie: „Idete večer von a chcete si vyvetrať hlavu. Pozvú vás na party, tam je veľa alkoholu a drog zadarmo. Nedali by ste si?“

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Posielajte SMS a MMS na 0910 177 023 alebo nám napíšte e-mail na tipy@topky.sk!

 



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu