Štvrtok16. máj 2024, meniny má Svetozár, zajtra Gizela

Vylúčeného Kelecsényiho utešovala Lenka Slaná!

Chladná porotkyňa Zobraziť galériu (11)
Chladná porotkyňa "zmäkla" v náručí tenisového trénera. Bude z toho prvá love story SuperStar?

BRATISLAVA - Kto by to bol povedal? Porotkyňa - ľadová kráľovná Lenka Slaná (32) vie byť aj "Sladká"! Najviac by o tom vedel rozprávať prvý vylúčený finalista súťaže Slovensko hľadá SuperStar Martin Kelecsényi (25).

Na piatkovej párty po prvom priamom prenose ho totiž až do rána utešovala Lenka, dokonca mu ochotne ponúkla svoje rameno, na ktorom sa učiteľ tenisu vyplakal z neúspechu. Pozornosti prítomných neuniklo, že dvojica sa po celý čas od seba ani nepohla. Je na obzore prvá love story v zákulisí SuperStar? "Lenka je super a vtedy ma veľmi podržala," zahmlieval Kely.

Prvým vypadávajúcim finalistom súťaže sa stal Bratislavčan Martin Kelecsényi, ktorému poslali televízni diváci "len" niečo vyše 14-tisíc hlasov. Svoj vyhadzov zobral Kely športovo. "Čakal som to. Neviem to vysvetliť, ale tušil som, že prvý zo súťaže vypadnem práve ja," povedal v zákulisí krátko po skončení priameho prenosu.

V priestoroch bratislavského Národného tenisového centra sa potom konala párty, na ktorú sa prišli zabaviť aj finalisti šou. Vypadnutý Kelecsényi síce tanečný parket zďaleka obchádzal, no o zábavu mal až do rána postarané. Tenisovému trénerovi robila spoločnosť porotkyňa Lenka Slaná, ktorá sa od neho nepohla ani na krok. Ich vzájomné sympatie sa nedali prehliadnuť. Martinovi a Lenke to zjavne neprekážalo a väčšinu času sa venovali najmä jeden druhému.

"Lenka je super osoba a sme dobrí kamoši. V piatok večer ma veľmi podržala a práve vďaka nej som úplne zabudol na to, že som z hry vypadol. Mali sme už trocha vypité, a tak sme sa proste dobre zabávali," vysvetľoval Martin, ktorý Lenku nežne objímal okolo pása. Obaja na večierku pili miešané nápoje a sem-tam sa spoločne zašili do kúta. O čom si hrkútali, zostalo len medzi nimi...

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu