Štvrtok16. máj 2024, meniny má Svetozár, zajtra Gizela

Bezdeda dostal bitku!

Tomáš Bezdeda Zobraziť galériu (8)
Tomáš Bezdeda

ŽILINA - Popularita nie je vždy príjemná. Pomaly si na to začínajú zvykať aj finalisti speváckej megašou Slovensko hľadá SuperStar. Prvú nepríjemnú skúsenosť už má za sebou 19-ročný Tomáš Bezdeda zo Žiliny.

Na nevinne pôsobiaceho blondína nedávno na diskotéke zaútočil neznámy chlap a presne miereným úderom do tváre ho zrazil na zem! "Toho chlapa som vôbec nepoznal, bol to pravdepodobne nejaký ,vyrývač`," hovorí študent žilinskej poľnohospodárskej školy.

Nepríjemný incident sa stal v decembri na diskotéke v žilinskej mestskej časti Bytčica. Finalista SuperStar Tomáš Bezdeda sa v ten večer zabával so svojím najlepším kamarátom Jarom Obešlom (18), s ktorým sa pozná už desať rokov. Spoločnosť im robil aj ďalší finalista SuperStar Miro Jaroš (26). K Tomášovi z ničoho nič pristúpil neznámy muž a bezdôvodne naňho zaútočil. "Ten chlapík mu dal zrazu takú pecku po hube, že spadol na zem," spomína na šokujúci zážitok Tomášov priateľ Jaro.

"Toho muža som vôbec nepoznal. Pravdepodobne to bol nejaký ,vyrývač`, ktorý ma možno videl v telke a takto ma chcel k niečomu vyprovokovať," myslí si nádejný spevák, ktorý počas prvej finálovej šou niekoľkokrát postavil na nohy celú halu Národného tenisového centra. Tomáš už vďaka speváckej súťaži na vlastnej koži okúsil aj ďalšiu nepríjemnú stránku popularity. Denne dostáva chúlostivé esemesky a telefonáty, kvôli ktorým už uvažuje nad zmenou telefónneho čísla. "Niežeby mi to bolo až také nepríjemné, len je ich v poslednom čase hrozne veľa," vysvetľuje chlapčensky pôsobiaci súťažiaci.

Priam šokujúco preto vyznieva Jarova spomienka na udalosť spred pár rokov. "Boli sme vtedy deviataci a Tomáš ma naháňal pred školou. Keď ma dobehol, v kríkoch ma riadne dokopal. Neviem, prečo to urobil. V tom čase chodil na thajský box a asi mu z neho zašibalo," hovorí Jaro. Tomášovi rodičia však na svojho syna nedajú dopustiť. "Je to veľmi dobrý a poslušný syn," povedala Tomášova mama Iveta (40). Jeho 14-ročný brat Maťo s ním má len úplne bežné súrodeneľcké "problémy". "Niekedy sa pohádame, ale väčšinou len pre maličkosti. Tomáš nechce chodiť von so psom, ani upratovať v našej spoločnej izbe," prezradil.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu