Utorok21. máj 2024, meniny má Zina, zajtra Júlia, Juliána, Rita

Karásek krváca do mozgu!

 Ľubomír Karásek
Ľubomír Karásek

BRATISLAVA - Strašné! Moderátor Televíznych novín Markízy Ľubomír Karásek (46) prišiel takmer o život. V sobotu popoludní na diaľnici medzi Trnavou a Bratislavou pri obci Zeleneč narazil svojou Škodou Octavia do zvodidiel. Náraz prežil! Žiaľ, zatiaľ sa neprebral. Teraz leží v bezvedomí v bratislavskej Dérerovej nemocnici. Krvácanie do mozgu a poškodené stavce chrbtice - také sú informácie o jeho zdravotnom stave.

Šokujúca správa o autonehode obľúbeného moderátora vyrazila dych rodine, kolegom i divákom Markízy. Nikto nečakal, že sobotné nevľúdne počasie si vyberie takúto krutú daň. Ľubo Karásek, ktorý bol v aute pravdepodobne sám, doplatil práve na zlú viditeľnosť a poľadovicu.

V sobotu krátko po 15. hodine dostal šmyk. Auto letelo priamo na zvodidlá. Strašný náraz, a potom len ticho! Ticho, ktoré prerušili až kvílivé zvuky sanitiek. "Pána Karáska priviezli do nemocnice po autonehode okolo 17. hodiny. Bol v ohrození života, podarilo sa nám ho však stabilizovať," opisuje tragickú udalosť primárka Anestéziológie a intenzívnej medicíny v trnavskej nemocnici Alexandra Šimková.

Iba hodinu pred polnocou, v ten istý deň, nastal zvrat. Zraneného pacienta museli okamžite previezť do Bratislavy. "Nemôžeme informovať o jeho zdravotnom stave," povedala skúpo službukonajúca lekárka v bratislavskej Dérerovej nemocnici na Kramároch. "Je v bezvedomí a udržujú ho v umelom spánku," potvrdil správu o Karáskovom zlom stave zdroj z TV Markíza.

Podľa zistení Nového Času má známy moderátor Markízy pomliaždeniny hrudníka a pľúc, ďalej poškodený deviaty hrudný stavec a pravdepodobne naštiepený tretí krčný stavec. Bratislavskí lekári podajú oficiálne informácie o tomto prípade až dnes, teda v tretí deň po nehode.

Manželka moderátora Lucia Karásková sa odmietla k jeho zdravotnému stavu vyjadrovať. Karáskova rodina podľa našich informácií ešte včera vôbec nevedela, kde je jeho zdemolované auto Škoda Octavia.

"Ľubo je jednou z popredných tvárí Markízy, veľmi nám na ňom záleží. Budeme mu všetci držať palce," uviedla hovorkyňa Markízy Ivana Semjanová. Teraz zostáva len čakať. Iba čas ukáže, ako sa vyvinie ďalší osud Ľuba Karáska.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu