Nedeľa19. máj 2024, meniny má Gertrúda, zajtra Bernard

Karáska, nahradí Žitný!

Moderátor Markízy Ľubo Karásek má náhradníka! Zobraziť galériu (2)
Moderátor Markízy Ľubo Karásek má náhradníka!

BRATISLAVA - Koniec dohadom! Novou tvárou Televíznych novín Markízy bude od tretieho marca moderátor relácie Zem Rastislav Žitný (28).

V kresle tak dočasne vystrieda kolegu Ľubomíra Karáska (46), ktorý pred viac ako týždňom utrpel vážne zranenia pri autonehode. Hoci sa jeho zdravotný stav zlepšil, do práce nastúpi pravdepodobne až o niekoľko mesiacov. Rasťo, ukáž, či si lepší!

O tento moderátorský flek súperili so Žitným aj jeho kolegovia - spravodajský reportér Maroš Košík (29) a redaktor športu Martin Sivák (33). Obaja odišli s dlhým nosom! Atraktívny džob dostal totiž mladý, ale zato skúsený spíker. Svoju kariéru úspešne rozbehol v Slovenskej televízii a najväčší úspech zožal v spravodajskej televízii TA3, odkiaľ si to namieril priamo do Markízy. "Veľmi si vážim túto ponuku. Je to pre mňa pocta. Dúfam len, že sa Ľubo čoskoro uzdraví a vráti sa do práce," uviedol nový moderátor Televíznych novín.

V Markíze počas minulého týždňa absolvoval kamerové skúšky a vyskúšal si aj viacero oblekov. Tie bude mať na sebe počas "moderovačiek" s Mariannou Ďurianovou. "S Mariannou sme dobrí kolegovia a aj kamaráti. Myslím si, že tu nebude žiadny problém," dodal Žitný.

Ľubo Karásek, ktorého vo večernom spravodajstve dočasne nahradí Rasťo Žitný, havaroval v sobotu minulý týždeň, keď so svojím autom narazil do betónových zátarás na diaľnici neďaleko Senca. Po štyroch dňoch od nešťastia sa prebral z kómy. Zranenia chrbtice mu podľa lekárov nespôsobia ochrnutie, jeho zdravie rovnako neohrozilo ani krvácanie do mozgu.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu