Nedeľa19. máj 2024, meniny má Gertrúda, zajtra Bernard

Vzťah Brada Pitta a Angeliny Jolie začína pripomínať telenovelu

Brad Pitt
Brad Pitt

LOS ANGELES - Tú najlepšiu telenovelu neponúka juhoamerická televízia, ale Hollywood. A nejde o film, ale o skutočný životný príbeh. Sladké televízne seriály so šialenými zápletkami prekoná vzťah Brada Pitta (41) a Jennifer Aniston (36). Takže - o čom sú Pittovci?

Všetko sa začalo ako dokonalá rozprávka. Krásny princ sa oženil s prekrásnou princeznou. Po štyroch rokoch však prišla kríza a rozprávka sa zmenila na telenovelu. Do vysnívaného vzťahu zasiahla tajomná milenka, ktorú si v skutočnom živote zahrala najsexi žena Hollywoodu Angelina Jolie (29). Prominentné manželstvo takmer stroskotalo. Brad sa však svojej lásky nechce vzdať. Už oľutoval i odchod zo spoločnej domácnosti. Po dvoch mesiacoch odlúčenia sa podľa denníka The Sun vrátil domov k Jennifer a v snahe zachrániť manželstvo sa začal radiť s odborníkmi.

V telenovele hrá ešte otec Angeliny Jolie Jon Voight (65). Ten aj napriek tomu, že má so svojou dcérou komplikovaný vzťah, rozhodol sa brániť Angelininu česť. Na oscarovskej párty si Brada Pitta zobral bokom a poriadne mu prehovoril do duše.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu