Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Ciberej: Chcem byť hviezdou MTV!

Moderátor magazínu o SuperStar túži po novom lukratívnom fleku.
Moderátor magazínu o SuperStar túži po novom lukratívnom fleku.

BRATISLAVA - Ešte sa na svojej moderátorskej stoličke v relácii Slovensko hľadá SuperStar - Magazín poriadne ani nezohrial, a už túži po ďalšom lukratívnom fleku!

Sprievodca svetom slovenských speváckych hviezd Bruno Ciberej (27) bol včera na kastingu Kenvelo hľadá novú tvár pre MTV Europe, kde sa snažil porotu zaujať ako budúci moderátor tejto populárnej hudobnej stanice. Môže Bruno pre toto prísť o džob v SuperStar?

Zmluva, ktorú Ciberej začiatkom minulého roka podpísal so Slovenskou televíziou, mu síce zakazuje moderovanie v konkurenčnej televízii, no iba na Slovensku. Bruno sa môže pokojne zúčastňovať aj akýchkoľvek výberových kastingov. On túto možnosť využil a včera prišiel do bratislavského Kenvelo Fashion Café, kde bojoval o post moderátora do MTV Europe.

"V živote chcem robiť vždy niečo iné. Preto by som si rád vyskúšal aj túto prácu," vysvetlil Ciberej svoju účasť na výberovom konaní.

Rozhlasový a televízny moderátor sa už v minulosti zúčastnil na piatich ročníkoch prestížneho udeľovania cien MTV Europe Awards, odkiaľ v priamom prenose vysielal vstupy do slovenských rádií. Jeho dlhoročný sen tak možno onedlho dostane reálne kontúry.

Výber hviezdy MTV ešte nie je uzatvorený a pokračuje aj dnes. Z päťdesiatky súťažiacich sa napokon finále zúčastnia dvaja Slováci. Okrem nich budú vo finále o flek v MTV súperiť aj súťažiaci z Izraela, Rumunska, Maďarska, Českej republiky.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu