Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Rodičia Prední: Zdenka je veľký šinter

Zdenka Predná Zobraziť galériu (18)
Zdenka Predná

BANSKÁ ŠTIAVNICA - Ohňové gule. Riskantnú hru s nimi má finalistka SuperStar Zdenka Predná (20) najradšej. A sama je ako guľový blesk. Neposedná, živá, gurážna. Odkedy je taká, prezrádzajú v našom seriáli Zdenkini rodičia Mária a Zdenko.

"Bolo to také tiché bábätko, ktoré ani neplakávalo," tvrdí Mária Predná, matka populárnej finalistky Zdenky. No takýto pokoj po narodení dcérky v rodine Predných dlho netrval. Sotva Zdenka začala behať po štyroch, naplno to "rozbalila". "Prejavila sa odrazu ako veľký šinter," usmievajú sa jej rodičia.

Prední žijú v Banskej Štiavnici, Zdenko pracuje v stavebnej firme, Mária sa stará o domácnosť - o muža a ich jediné dieťa, jedno z najobletovanejších dievčat Slovenska.

Ich dcéra je však dobre "vybavená", aby si poradila s rastúcim napätím v televíznej reality show, ale aj so svojou popularitou. "Keď nejde o život, nejde o nič," je podľa mamy oporná vetička drobnej Zdenky, ktorá má športového ducha. Vždy radšej behala s chlapcami a nebála sa púšťať s nimi do bitiek. "Chlapcov provokovala. Veľmi rada sa hrávala na bojové Ninja-korytnačky," smeje sa Mária Predná.

Gurážny jedináčik Zdenka bola podľa rodičov odmalička samostatné dieťa. "O jej srdcových záležitostiach a o teenagerských láskach sme nič nevedeli. Všetko si riešila bez našej pomoci," hovorí Zdenko, otec hviezdnej dcéry.

Napriek bojovému zápalu Zdenka odjakživa obľubuje spev a tanec. "Na prechádzke začala iba tak tancovať a spievať. Rada sa predvádzala," spomínajú rodičia.

"Aj do SuperStar sa prihlásila sama. Keď sme sa dozvedeli, že ju vzali, boli sme s manželom nesmierne šťastní," priznáva Mária.

"Sme na ňu pyšní a nech dopadne súťaž akokoľvek, sme presvedčení, že Zdenka to dotiahne ďaleko. Hlavne nesmie prestať študovať, pretože je v treťom ročníku na Technickej univerzite vo Zvolene," želá si starostlivá mama.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu