Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Čertica Lily Allen: Ukázala prsia – a úmyselne!

Lily Allen Zobraziť galériu (10)
Lily Allen

RUSKO – Rada sa pýši svojimi prsiami! Väčšinou svoje dva klenoty speváčka Lily Allen ukazuje „omylom“. Pre svojich ruských fanúšikov sa však odhalila bez zábran a vedome.

Bez podprsenky, ale zato s rožkami na hlave! Tak zapózovala speváčka hitov It‘s Not Fair alebo Fuck You pre ruské vydanie štýlového časopisu Harper‘s Bazaar. Vidieť nahé prsia Lily Allen síce nepatrí medzi neobvyklé javy, práve naopak. Spievajúca brunetka by si zo svojich pŕs mohla pokojne spraviť poznávacie znamenie - ukazuje ich totiž naozaj často. Tentokrát ich však predviedla naozaj na úrovni. Žiadne „náhodne“ vypadnuté bradavky, ale poctivo pripravené zábery. Práve vďaka nim dostali vnady mladej speváčky úplne iný rozmer. Sexi outfity skvele doplnil aj mejkap a účes. Stylisti stavili na klasiku a takzvané nahé pery v kombinácii s dymovými očami a strapatými vlasmi dodali Lily Allen pekelný sexuálny náboj.

Čertica Lily Allen: Ukázala
Zobraziť galériu (10)

Hnedovláska nemá problem odhaliť svoje nahé telo ani to, čo si myslí o svojich kolegyniach z oblasti šoubiznisu. „Nemôžete porovnávať Britney Spears a Lady Gagu...Lady Gaga je dobrá, ale je to stále nová umelkyňa, Britney Spears je legenda,“ vysvetľuje svoj názor Lily Allen. Ktovie, do ktorej kategórie by zaradila samu seba!



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu