Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Koniec dražby ohňovej šou Zdenky Prednej - 51 500,- Sk

Zdenka príde priamo k vám domov alebo do vašej firmy, aby vám ukázala, ako vie ovládať oheň. Zobraziť galériu (14)
Zdenka príde priamo k vám domov alebo do vašej firmy, aby vám ukázala, ako vie ovládať oheň.

BRATISLAVA - Aukcia pokračuje! Po nečakane úspešných dražbách vzácnych kúskov oblečenia zo šatníka finalistov hudobnej súťaže Slovensko hľadá SuperStar prichádza internetový portál Zoznam.sk a denník Nový Čas prostredníctvom portálu Bleskovky.sk s novou a ešte lákavejšou ponukou! V aukcii je tentoraz ohňová šou exfinalistky Zdenky Prednej (21).

Talentovaná speváčka príde priamo do vášho domova, aby vám osobne predviedla svoje výnimočné nadanie. Tak neváhajte a zapojte sa do jedinečnej dražby!

Vyvolávacia cena: 2 000 Sk
Vydražené za: 51 500,- Sk !!!

Ak sa chcete s populárnou exfinalistkou SuperStar osobne stretnúť a na vlastné oči si vychutnať jej ohňovú šou, stačí, ak pošlete SMS v tvare: BLESK SUMA na číslo 6301.

(Ak za Zdenkinu ohňovú šou ponúkate napr. 2500 korún, pošlite správu BLESK 2500 na číslo 6301). V jednej esemeske sa môže prihadzovať maximálne 500 Sk! Návratnou SMS sa okamžite dozviete, či je dražená ohňová šou vaša, alebo za ňu niekto ponúkol vyššiu sumu.

Aktuálnu najvyššiu ponuku zistíte po zaslaní SMS v tvare: BLESK STAV na číslo 6301. O priebehu aukcie priebežne informujeme na Bleskovkách a v Novom Čase. Dražba o ohňovú šou Zdenky Prednej sa končí v utorok 12. apríla o 12.00 hod.

So šťastným dražiteľom sa spojíme telefonicky ihneď po uzavretí dražby. Okrem toho ešte vyžrebujeme zo všetkých účastníkov aukcie ďalších dvoch, ktorí získajú singel s hymnou SuperStar.

Výťažok z aukcie bude venovaný bratislavskému útulku zvierat Sloboda zvierat.

Odoslaním ponuky z telefónu účastník dražby súhlasí s podmienkami súťaže a zaplatenie ponúknutej ceny je záväzné v prípade, že jeho ponuka je v čase uzavretia dražby najvyššia.
Cena návratnej SMS-ky je 10 Sk bez DPH. Službu prevádzkuje Zoznam Mobile s. r. o.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu