Utorok7. máj 2024, meniny má Monika, zajtra Ingrida

Brad a Angelina: Predsa sú spolu!

Angelina Jolie a Brad Pitt Zobraziť galériu (11)
Angelina Jolie a Brad Pitt

LOS ANGELES - Miláčik žien Brad Pitt (41) naďalej tvrdohlavo popiera, že príčinou rozpadu jeho manželstva s Jennifer Aniston by mala byť hollywoodska kráska Angelina Jolie (29). Americký týždenník US Weekly však tvrdí opak a údajne má v rukách aj dôkaz!

Papparazzom sa totiž podaril husársky kúsok, keď dvojicu odfotografovali, ako si v nemenovanej africkej krajine užívajú dovolenku na pláži v spoločnosti Angelininho adoptívneho syna Maddoxa (3). Za americké práva na 24 fotografií údajne týždenník neváhal "vysoliť" 30 miliónov korún. Európske práva na snímky získal britský The Sun.

Aj keď na fotografiách Brad s Angelinou nevykazujú žiadne známky "zaľúbenosti", videť na nich napríklad, ako Brad s láskou podáva Maddoxovi uterák. Nemenovaný zdroj pre denník The Daily News potvrdil, že Brad strávil s Jolieovcami celú stredu a štvrtok, po čom z bližšie neurčenej krajiny odletel súkromným lietadlom. Trojica údajne strávila spoločný čas v luxusnej súkromnej vile.

Angelina má za sebou dve manželstvá s hercami Johnym Leeom Millerom a Billym Bobom Thorntonom. Hoci obe hviezdy popierajú, že by mali čokoľvek spoločné a opak tvrdiace médiá nazvali klamármi, tie sa teraz môžu radovať. Fotografie sú totiž dôkazom, proti ktorým sú slová bezmocné.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu