Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

Juraj Topor: Timea už dýcha sama

Timea má už najhoršie za sebou. Teraz ju čaká rehabilitácia.
Timea má už najhoršie za sebou. Teraz ju čaká rehabilitácia.

TOPOĽČANY - Chvíle strachu a neistoty sú zažehnané. Basgitarista skupiny Tublatanka Juraj Topor (40), ktorý vo štvrtok havaroval v Topoľčanoch na motorke s 13-ročnou dcérou, si konečne vydýchol.

"Timeu odpojili z prístrojov. Sama dýcha a s ťažkosťami už aj hovorí. Na nehodu si však nespomína," zdôveruje sa hudobník. Sám pri kolízii utrpel poranenie nohy, no jeho mladá spolujazdkyňa má vážne zranenú hlavu, panvu a chrbticu.

Pri náraze osobného auta do ich motorky boli obaja katapultovaní zo sedadla a na zem dopadli až po niekoľkých desiatkach metrov. "Malá sa rýchlo zotavuje, ešte ju čaká CT vyšetrenie a neskôr liečenie v kúpeľoch," konštatuje rocker. Jeho vďaka teraz patrí riaditeľovi topoľčianskej nemocnice doktorovi Igorovi Hubkovi, ktorý zariadil prevoz Timey na špecializované pracovisko do Banskej Bystrice. "Chcem sa poďakovať i zdravotníckemu personálu z detského ARO, ktorý sa o Timeu vzorovo stará. V ťažkých chvíľach boli našou psychickou oporou kamaráti, známi a hudobníci," zdôraznil Topor.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu