Streda15. máj 2024, meniny má Žofia, Sofia, zajtra Svetozár

Bruce Willis sa údajne zahľadel do českej supermodelky Němcovej

Bruce Willis Zobraziť galériu (12)
Bruce Willis

NEW YORK - Hollywoodsky drsňák Bruce Willis (50) loví čoraz mladšie dievčatá. Posledným objektom jeho záujmu sa stala česká topmodelka Petra Němcová (25). Keď sa mu napriek hviezdnemu menu nedarilo získať jej telefónne číslo, poradil si inak. Petru prekvapil na benefičnom večierku, kde štedro prispel do zbierky.

Bruce chcel údajne o polovicu mladšiu českú modelku, ktorá len zázrakom unikla minuloročnej vlne tsunami v Thajsku, pozvať na rande. Najprv zavolal do kancelárie jej priateľky Diane Sawyer, tvrdí denník New York Post. Tá mu však kamarátkino číslo nedala a odkázala ho na modelingovú agentúru Next Models, pre ktorú Petra pracuje. Číslo na ňu mu odmietli dať aj tam, ale aspoň si zapísali to jeho so sľubom, že ho Petre odovzdajú. Krásna modelka mu však napriek tomu nevolala. Herec sa preto rozhodol konať.

Keď sa dozvedel, že sa Petra zúčastní na charitatívnom galavečierku v New Yorku, nečakane sa na ňom objavil aj on. A aby ju presvedčil o svojom záujme, daroval na charitu 50 000 dolárov (asi 1,5 milióna korún). Neskôr dvojicu videli rozprávať sa v dobrej nálade, takže Bruceovi sa podľa všetkého jeho vytrvalosť oplatila - jej číslo nakoniec získal.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu