Pondelok20. máj 2024, meniny má Bernard, zajtra Zina

Znalec potvrdil: Labuda v čase nehody išiel rýchlosťou 80 km/h

Marián Labuda
Marián Labuda

PRAHA: Pri novembrovej nehode, ktorej účastníkom bol slovenský herec Marián Labuda a pri ktorej na diaľnici D1 zahynuli dve ženy, Labudovo auto išlo rýchlosťou približne 80 km/h.

Podľa dnešnej Mladej fronty Dnes (MfD) to zistil znalec, ktorý posudzuje Labudov rozbitý Volkswagen Passat.

„Taká rýchlosť zodpovedá stupňu poškodenia vozidla a charakteru zranení obetí,“ povedal podľa denníka dopravný znalec Jan Šlosárek. O svojom zistení bude informovať policajného komisára. MfD napísala, že vyšetrovanie nehody sa blíži ku koncu.

Tragická nehoda sa stala 19. novembra na 156. kilometri v blízkosti Veľkej Bíteši v smere na Prahu. Na mieste krátko pred 10:00 havaroval vodič červeného Fordu Tranzit, ktorý zostal stáť pri pravých zvodidlách. Za približne desať minúť na rovnakom mieste v šmyku havarovala vodička strieborného Fordu Ka so svojou matkou. Spolu s vodičom sa snažili auto odstrániť z ľavého pruhu diaľnice. Potom ženy napriek varovaniu zostali sedieť na stredových zvodidlách. Na ceste sa v tom čase nachádzala vrstva ľadu, na ktorom dostalo šmyk auto riadené Labudom. Po niekoľkých otáčkach sa mu podarilo VW Passat zastaviť. Vodič tranzitu videl, ako Labudov voz zrazil zo zábradlia obe ženy, ktoré boli na mieste mrtvé.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu