Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Jevgenij Pljuščenko a jeho ľadová show „Pán ľadu“ na Slovensku!

Krasokorčuliarska legenda Jevgenij Pljuščenko.
Krasokorčuliarska legenda Jevgenij Pljuščenko.

BRATISLAVA - Jedna z najprestížnejších krasokorčuliarských show na svete v podaní olympijského šampióna, trojnásobného majstra sveta a päťnásobného majstra Európy Jevgenija Pljuščenka zavíta v apríli na Slovensko.

15.apríla sa fenomenálny ruský krasokorčuliar so svojimi hosťami predstaví s programom nazvaným „Pán ľadu“ na Zimnom štadióne Ondreja Nepelu v Bratislave a 16.apríla v košickej Steel Aréne.

Diváci uvidia to najlepšie zo svetovej krasokorčuliarskej školy: sólistov, športové páry, tanečné dvojice aj ľadovú akrobaciu a to všetko za hudobného doprovodu skupiny Stradivarius maďarského fenomenálneho huslistu Edvina Martona.



Ukážka Pljuščenkovho majstrovstva:




V show sa okrem Jevgenija Pljuščenka predstaví aj Irina Sluckaja, Jozef Sabovčík, Naomi Lang a Peter Černišev, Elena Grušina a Ruslan Gončarov, Surya Bonaly a mnoho ďalších, medzi ktorými nebudú chýbať ani čerství majstri sveta z marcových majstrovstiev sveta v Göteborgu: „Áno, okrem stálej zostavy našej show sa chystám na marcových majstrovstvách sveta osloviť aj ďalších krajanov, ktorým sa podarí získať medaily, aby prišli so mnou na Slovensko.

Som to divákom u Vás a v susedných Čechách dlžný...“ reagoval Jevgenij Pljuščenko na medializovanú aféru a jeden z najťažších dní v jeho kariére v pražskej Sazka Aréne spred viac ako troch rokov, kde „vďaka“ zákazu vlastnej krasokorčuliarskej federácie mohol svoju vlastnú show sledovať len spoza mantinelov.

Famózna show „Pán ľadu“ bude nepochybne sviatkom pre všetkých fanúšikov krasokorčuľovania na Slovensku, ktorým jeden z mála mužských korčuliarov, ktorý predvádzajú Biellmanovej špirálu spolu so svojimi hosťami a usporiadajúcou agenturou 212 sľubuje nezabudnuteľný večer.
Vstupenky v predpredaji už čoskoro v sieti Ticketportal.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu