Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Máte firmu? Ušetrite jej až 25 000 Sk!

Ak chcete ušetriť vašej firme až 25 000 Sk, využite mimoriadnu ponuku kompletných riešení určenú všetkým začínajúcim ako aj existujúcim malým a stredným firmám.

Riešenia od T-Comu dokážu pokryť všetky firemné komunikačné potreby, pričom firmy si v letnej akcii môžu vybrať, ktoré výhody sa rozhodnú využiť:


  • neobmedzené telefonovanie do pevných sietí na Slovensku a v zahraničí, 24 hodín denne, 7 dní v týždni voľné minúty do mobilných sietí
  • vysokorýchlostný DSL internet bez dátových a časových obmedzení so zľavou až 40 %
  • doplnkové funkcie pre vyšší komfort a efektivitu zadarmo – Výpis odchádzajúcich volaní cez internet, PC Secure, nastavenie rôznych profilov, funkcia Vzdialená kancelária a ďalšie
  • aktivácia služieb za korunu
  • modemy, routre, IP telefóny, počítače a notebooky za akciové ceny

Obchodní poradcovia T-Comu sú schopní pripraviť pre každú firmu optimálne riešenie podľa jej komunikačných potrieb, pri maximálnom využití letnej akciovej ponuky. Ak sa chcete naživo presvedčiť o kvalite poskytovaných služieb, môžete si služby vyskúšať v ktoromkoľvek T-Centre. Alebo zavolajte bezplatne (aj z mobilu) na 0800 123 500 a zistite, koľko môže ušetriť práve vaša firma s riešeniami od T-Comu. Viac informácii získate aj na www.t-com.sk.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu